Concurentă de la Survivor România, adevărul despre ce se întâmplă în Republica Dominicană cu vedetele. „Eşti în lumea a treia, poţi lua orice boală”

Ioana Bucur 21.01.2021, 10:01
Concurentă de la Survivor România, adevărul despre ce se întâmplă în Republica Dominicană cu vedetele. „Eşti în lumea a treia, poţi lua orice boală”

O concurentă de la „Survivor România” a spus adevărul despre ce se întâmplă, cu adevărat, în Republica Dominicană. Vedetele, mai expuse ca oricând, iar pericolele sunt la fiecare pas: „Poți lua orice boală”. Competiția este mult mai dură față de cea de anul trecut.

Concurentă de la „Survivor România”, adevărul despre viața vedetelor în Republica Dominicană

Puține dintre vedetele care au avut curajul să își testeze limitele în experiența „Survivor România” și-au imaginat cât de greu va fi, de fapt, concursul. Stres uriaș, probe din ce în ce mai dificile și pericole la fiecare pas. După ce a fost eliminată din cel mai dur realiy show din România, Amna a dat cărțile pe față și a dezvăluit ce se întâmplă în Republica Dominicană.

Ediția de duminică, 17 ianuarie, a „Survivor România” a marcat momentul în care Amna a părăsit competiția. Concurenta a făcut o serie de dezvăluiri incediare, pe YouTube, despre viața vedetelor în Republica Dominicană.

„Vă dați seama că la televizor e o treabă, ce-i acolo, e altceva. Ești în lumea a treia, nu te poți spăla pe mâini, nu poți să faci absolut nimic. Ești asumat, poți să iei orice. Nu dau vina pe nuca de cocos amărâtă sau pe mâna nespălată a unui coleg”, i-a povestit Amna lui Alex Nedelcu, fost concurent Exatlon.

Amna a refuzat categoric să participe la prima probă a celui mai periculos reality-show

Amna a continuat seria dezvăluirilor cu o mărturisire personală. Artista a explicat că nu a putut să participe la prima probă a competiției pentru că nu știa să înoate. Credea că traseele cu apă adâncă vor începe mai târziu în show și spera că va avea suficent timp să învețe. A preferat să stea pe bară și să nu își pună viața în pericol pentru „un concurs”:

„Mi-am dat seama că traseele sunt mult mai dificile față de anul trecut. Traseele cu apă adâncă au început aici din prima săptămână. Nu am avut timp să învăț să înot, iar contractul l-am semnat fix înainte de sărbători. Nu poți să mori acolo într-un concurs, înecat”, a mai spus Amna.

Amna, dezvăluiri despre vedetele de la Survivor România
Amna, dezvăluiri despre vedetele de la Survivor România. Foto: Facebook/ AMNA

Schimbare importantă la „Survivor România”

Schimbare importantă la „Survivor România”. Fanii emisiunii își vor putea urmări reality-show-ul preferat de joi până duminică, de la ora 20:00, la Kanal D. Lupta pentru supremație în jungla din Republica Dominicană va continua cu noi probe, din ce în ce mai dure, pentru echipele Războinicii și Faimoșii.

Chiar de la lansare, „Survivor România” a fost un succes uriaș, aducând audiențe record pentru Kanal D. În 2021, în competiția din Republica Dominicană au acceptat să ajungă vedete aflate încă la început de drum, dar și nume consacrate în showbiz-ul românesc. Astfel, echipa Faimoșilor este formată din următorii concurenți: Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Roxana Nemeș, Culita Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda, Georgiana Lupu și Simona Hapciuc.

Vedetelor le țin piept cei din echipa Războinicilor. Aceștia sunt următorii: Marilena Cuciurean, Roxana Georgiana Ghiță, Maria Hîngu, Mellina, Andreea Mosneagu, Alin Salajean, Albert Oprea, Sorin Pușcașu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Camara.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...