Alexandra Stan nu a mai rezistat şi a răbufnit. Ce s-a întâmplat la Survivor România: “Au ieşit ca şerpii”

Stan Filon 21.01.2021, 08:13
Alexandra Stan nu a mai rezistat şi a răbufnit. Ce s-a întâmplat la Survivor România: “Au ieşit ca şerpii”

Tensiunea crește pe zi ce trece la emisiunea fenomen Survivor România, difuzată de Kanal D. A avut loc și plecarea Amnei, iar acum lucrurile au început să se agite în tabăra Faimoșilor, deoarece locul vacant trebuie suplinit de ceilalți concurenți. Alexandra Stan nu a mai suportat și a răbufnit!

Alexandra Stan a răbufnit la ultima ediție Survivor România

O altă lecție de supraviețuire va fi difuzată astăzi, de la ora 20:00, la Kanal D. Cu toții vom vedea că spiritele se vor încinge din nou, dar frustrările încep să iasă la suprafață, oboseala își spune cuvântul și greșelile apar fără să vrei.

Un nou joc de recompensă va avea loc, dar una dintre echipe va fi surprinsă cu garda lăsată, deoarece are propriile bătălii de dus în interiorul propriei echipe. Dacă în echipă nu există armonie, iar membrii încep să se sape unul pe celălalt lucrurile nu merg deloc bine.

Alexandra Stan a răbufnit la ultima editie Survivor România
Alexandra Stan a răbufnit la ultima editie Survivor România

Probă surpriză

Emisiunea de joi va avea momente încrâncenate, dar telespectatorii vor avea parte și de momente plăcute, chiar hazlii, deși nu prea sunt obișnuiți la această emisiune. Ei bine, Faimoșii și Războinicii vor fi nevoiți să-și folosească toate abilitățile acumulate într-o viață pentru a face față următoarei probe: mima!

Cu toții vor mima anumite cuvinte în fața colegilor, iar aceștia vor fi nevoiți să ghicească acele cuvinte. Voia bunăva f la ea acasă, concurenții se vor destinde, se vor relaxa și vor uita pentru un moment de lupta dintre echipe, dar și dintre ei. Lucrurile nu vor dura la nesfârșit, iar liniștea și pacea or fi date uitării foarte curând.

Faimoasa Alexandra Stan izbucnește! Vedeta se pare că a suportat destul, dar nu mai poate fi ignorată. Simte că femeile din echipa ei nu sunt luate în serios. Vedeta se ridică și își cere drepturile. Ba chiar izbucnește și în lacrimi, din cauza misoginismului colegilor săi.

Alexandra Stan, foarte supărată

“Mi se pare ca nu suntem luate in serios… Au iesit la suprafata serpii! Chiar sunt un om super puternic si chiar am trecut prin foarte multe chestii si nu credeam ca o sa fie asa greu!”, spune cu ochii in lacrimi, Alexandra Stan.

Prima eliminare din emisiune a avut loc ediția trecută, când Amna a fost nevoită să-și ia la revedere de la colegii săi. Vestea că trebuie să plece acasă nu a întristat-o deloc pe vedetă, ba din contră s-a bucurat că merge să-și vadă fiul. În perioada scurtă petrecută la Survivor România, Amna s-a apropiat de colegii săi de echipă, pe care îi consideră acum prieteni, ba chiar familie.

”Sunt mult mai puternică, eu mi-am depășit niște limite. Am învățat să stau cu mine, nu apucam niciodată să stau cu mine. Așa a vrut Dumnezeu să se întâmple. Colegii mei nu mai sunt colegi, sunt prieteni, familie. Vreau să-i aplaud din tot sufletul”, a declarat vedeta în cadrul reality show-ului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI