Schimbare importantă la Survivor România. Producătorii au anunţat ce se întâmplă cu show-ul începând de săptămâna următoare

Stan Filon, Anca Manolica 20.01.2021, 14:08
Schimbare importantă la Survivor România. Producătorii au anunţat ce se întâmplă cu show-ul începând de săptămâna următoare

Schimbare foarte importantă la Survivor România anunțată în urmă cu scurt timp de conducerea Kanal ! Astfel, fanii emisiunii fenomen trebuie să știe că ora la care va fi difuzată emisiunea lor favorită a fost schimbată, începând chiar de miercuri seara!

Se schimbă programul de difuzare a emisiunii Survivor România

Așadar, din această seară, reality fenomen-ul Survivor Romania va fi difuzat de joi pana duminica, de la ora 20:00, la Kanal D! Jungla dominicană bubuie! Războinicii și Faimoșii se confruntă pentru dominație, dar i pentru hrană mai bună și un acoperiș de-asupra capului.

Încă de la lansare, Survivor Romania i-a cucerit pe telespectatori, show-ul înregistrând audiențe uriașe și pozitionand Kanal D pe primul loc, pe toate targeturile.

Se schimba programul de difuzare a emisiunii Survivor Romania
Se schimba programul de difuzare a emisiunii Survivor Romania

Care sunt vedetele înscrise la Survivor România

La ultima ediție s-au înscris vedete aflate în plină ascensiune în România, dar și vedete deja consacrate. Astfel, echipa Faimoșilor este formată din următorii concurenți: Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Roxana Nemeș, Culita Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda, Georgiana Lupu și Simona Hapciuc.

Vedetelor le țin piept cei din echipa Războinicilor. Aceștia sunt următorii: Marilena Cuciurean, Roxana Georgiana Ghiță, Maria Hîngu, Mellina, Andreea Mosneagu, Alin Salajean, Albert Oprea, Sorin Pușcașu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Camara.

Ce salariu are Jador

Recent s-a aflat salariul pe care îl încasează Jador de la Kanal D pentru participarea la emisiunea Survivor România! Jador, pe numele său real Remus Ionuţ Dumitrache, în vârstă de 25 de ani, este senzația din ultimele luni a showbizz-ului românesc. A ajuns cu melodiile sale în topurile de pe YouTube. Scoate hit după hit, iar tineretul din România pur și simplu îl adoră. A renunțat însă la cariera sa muzicală, pentru o perioadă, doar pentru a se înscrie în emisiunea Survivor România. Aventura ca aventura, dar câștigul este unul foarte atractiv. Jador câștigă nu mai puțin de 4500 de euro pe săptămână, potrivit Click.ro.

Așadar, nu pierdeti Survivor Romania, cel mai antrenant si spectaculos reality televizat, de joi pana duminica, de la ora 20:00, la Kanal D!

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...