El este cântăreţul care îl evită pe Costi Ioniţă, concurent Survivor România: ”Nu vreau o manea” (EXCLUSIV)

Cristian Cojocaru 20.01.2021, 19:06
El este cântăreţul care îl evită pe Costi Ioniţă, concurent Survivor România: ”Nu vreau o manea” (EXCLUSIV)

Emisiunea care reușește să strângă printre cei mai mulți telespectatori în fața micilor ecrane, ”Survivor România”, ar putea avea chiar propriul imn. Cântăreţul care a concurat la emisiune și dorește să facă asta, îl evită însă pe Costi Ioniţă pentru a-și duce planul la bun-sfârșit.

Cine este cântăreţul care îl evită pe Costi Ioniţă

Unul dintre concurenții ”Survivor României” dorește să lanseze ”Balada Survivor”. Andrei Ciobanu, că despre el este vorba, dorește să facă acest lucru însă preferă să scoată melodia cu altcineva, deși în sinea lui și-ar fi dorit să o cânte alături de Costi Ioniță. Motivul pentru care ezită să colaboreze cu Costi, este că nu dorește ca balada ”să sune ca o manea”. În cadrul unu interviu acordat în exclusivitate pentru playtech.ro, cântărețul își exprimă preferințele sale.

”Textul baladei ”Survivor” ar trebui să conţină ceva motivaţional, care să exprime sensul acestui tip de emisiune, cred că voi face o treabă bună! Pe de altă parte, linia melodică o văd foarte apropiată stilului meu muzical actual, pop sau muzică uşoară. Mi-ar fi plăcut să lucrez cu Costi Ioniţă, dar nu aş vrea o variantă manea a unui asemenea proiect”, a declarat Andrei Ciobanu pentru playtech.ro.

Cu toate că Andrei Ciobanu nu își pune în aplicare proiectul muzical alături de Costi Ioniță. acesta are totuși un favorit care, speră să fie încântat de colaborare. Cântărețul îl are ca favorit pe Culiță Sterp și vrea să îi propună acest lucru după terminarea sezonului actual pentru a nu-l aduce într-o eliminare prematură.

”Mi-ar plăcea s-o cânt împreună cu fraţii Culiţă”, a mai adaugat acesta.

Unul dintre concurenții ”Survivor României” dorește să lanseze ”Balada Survivor”
Unul dintre concurenții ”Survivor României” dorește să lanseze ”Balada Survivor”

„Cine crede că totul e aranjat, să-şi ia gândul”

Andrei Ciobanu se numără printre cei mai înfocați fani ai emisiunii, fiind un mare susținător al lui Culiță dar și al lui Moroșanu, Albert Oprea și Roxana Ghiță. Lucrurile noi cu care producătorii au venit în actualul sezon se poate vedea și din cifrele de audiență care acum câteva zile a strâns aproximativ 2 milioane de telespectatori în fața televizoarelor.

Fiind un adept al sportului cântărețtul este de părere că cei care concurează în acest an nu au dat foarte multă atenție condiției fizice, un lucru esențial în anumite probe. Un alt aspect menționat de către Andrei Ciobanu este faptul că mintea la rândul ei trebuie să fie ”cât mai proaspătă” potrivit frazei latine ”mens sana in corpore sano” (minte sănătoasă în corp sănătos).

„S-ar putea ca tocmai aici să se facă diferenţa, dar vom vedea. Va conta mult şi cine va reuşi să manipuleze cel mai bine audienţa, şi v-o spune unul care nu a ştiut să facă asta, dar şi cine va reuşi să reziste foamei. Cine crede că totul e aranjat, să-şi ia gândul. Noi, anul trecut, primeam un kilogram şi jumătate de orez, care trebuia să ne ajungă o săptămână şi nucă de cocos, la discreţie. Cam asta găseşti în Republica Dominicană. Veţi vedea cât de mult vor slăbi! Eu am dat jos mai bine de 15 kilograme!”, mai precizează Andrei Ciobanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI