Imaginile cu Alexandra Stan şi Starlin de la Survivor România au ieşit la iveală. Cei doi, surprinşi în ipostaze incendiare

Andreea Bisinicu 19.01.2021, 16:17
Imaginile cu Alexandra Stan şi Starlin de la Survivor România au ieşit la iveală. Cei doi, surprinşi în ipostaze incendiare

Imaginile cu Alexandra Stan şi Starlin de la Survivor au ieşit la iveală. Cei doi, surprinşi în ipostaze incendiare. Artista și colegul ei de la Survivor se cunosc de mai mulți ani. Ba, mai mult de atât, cei doi au și colaborat împreună. Care sunt imaginile care au stârnit curiozitatea fanilor și în ce ipostaze fierbinți au fost văzuți Faimoasa și Războinicul.

Imaginile cu Alexandra Stan şi Starlin de la Survivor au ieşit la iveală

Încurcate sunt căile muzicii. În ultimele zile, fanii Survivor România au încercat să afle care este legătura între Alexandra Stan și Starlin, ambii fiind acum colegi de competiție, care luptă pentru supraviețuire în Republica Dominicană. Pentru cine nu și-a dat seama încă, Alexandra Stan și Starlin au fost împreună și surprinși în ipostaze de cuplu, dar într-un videoclip. Da, ați citit bine. Faimoasa l-a cooptat pe exoticul Războinic să joace alături de ea în clipul piesei „Mami”, melodie lansată în 2018, care s-a bucurat de un imens succes pe atunci. Apropierea dintre cei doi are loc într-o bucătărie unde, pe lângă preparate delicioase, cei doi pregătesc decorul fierbinte pentru idila lor pasională.

Deși au trecut aproape trei ani de la lansarea acestui videoclip, Alexandra Stan și Starlin nu au vorbit despre legătura lor profesională în cadrul competiției Survivor România. Chiar dacă fanii au crezut că între blondină și Starlin ar fi fost ceva mai mult, între cei doi nu a existat nimic mai mult decât o simplă colaborare muzicală. Artista de 31 de ani, care a devenit celebră după lansarea hitului „Mr. Saxobeat”, este una dintre puținele artiste românce care au cunoscut faima în străinătate. Alexandra Stan a venit la Survivor România pentru a-și testa limitele și și-a propus să trateze competiția ca pe un test social:

„Situațiile limită mă vor provoca și e o ocazie specială să stau fără telefon. Va fi ca un experiment social și vreau să văd dacă sunt în stare să mă descurc fără nicio resursă”, declara Alexandra Stan la începutul competiției din Republica Dominicană.

Câți bani primește Alexandra Stan pe săptămână, pentru participarea la Survivor

Competiția Survivor România a început, de curând, pe Kanal D. Al doilea sezon, prezentat de Daniel Pavel, este mai solicitant și mai intens decât cel anterior. Vedetele care fac parte din echipa Faimoșilor sunt printre cei mai reputați artiști din showbizul românesc. Printre ei se numără Alexandra Stan, Costi Ioniță, Jador, Zannidache și Culiță Sterp. Potrivit celor de la click.ro, artiștii autohtoni și-au negociat foarte bine contractul, atunci când au acceptat provocarea de a fi concurenți ai celui mai dur reality-show al momentului.

Se pare că Alexandra Stan ar câștiga 2.500 de euro pe săptămână pentru participarea ei la Survivor România, urmată de Costi Ioniță și Culiță Sterp, care și-au negociat contractul undeva între 1.000 și 3.000 de euro săptămânal. Cel mai remunerat dintre toți este cântărețul de manele Jador. Fostul concurent de la Puterea Dragostei are 25 de ani și este unul dintre cei mai populari artiști ai momentului, melodiile sale fiind în top cinci în trending pe Youtube. Jador ar câștiga 4.500 de euro pe săptămână pentru faptul că este concurent la Survivor România, aproape dublu cât solista Alexandra Stan.

Urmăriți Impact.ro și pe