Cum arată familia lui Jador, cântărețul care a lăsat gloria de pe Youtube pentru Survivor

Daria Petrescu 18.01.2021, 16:13
Cum arată familia lui Jador, cântărețul care a lăsat gloria de pe Youtube pentru Survivor

Jador este unul dintre cei mai urmăriți artiști în mediul online, videoclipurile sale de pe Youtube având milioane de vizualizări. A devenit cunoscut odată cu participarea la Puterea Dragostei , iar acum face parte din echipa Faimoșilor la Survivor România 2021. De altfel, la doar o săptămână de la începerea reality show-ului de la Kanal D, interpretul a devenit favoritul publicului, primind cele mai multe voturi din partea acestuia. Însă, puțini sunt cei care știu cum arată familia lui Jador, despre care acesta are numai cuvinte de laudă.

Cum arată familia lui Jador

Odată cu participarea la Puterea Dragostei, fanii au avut șansa să îi cunoască pe părinții lui Jador. Tot atunci, el a dezvăluit cu ce se ocupă aceștia, mărturisind că au o relație foarte bună.

Jador a povestit de câteva ori că familia lui este una penticostală. Anul trecut, Jador a făcut și un vlog cu părinții lui la locul unde aceștia muncesc.

„Părinții mei au un magazin de pește, o pescărie, în piața mare din Bacău. Cu asta se ocupă. Acum sunt după marfă”, a povestit Jador, care i-a mărturisit apoi tatălui său că abia așteaptă să mănânce pește prăjit cu mujdei și mămăligă.

Jador alături de mama lui

De-a lungul timpului, mama lui Remus-Ionuț Dumitrache, așa cum e cunoscut de familia sa,  a intrat prin telefon în direct cu Andreea Mantea la Puterea Dragostei și și-a spus părerea despre relațiile fiului ei.

Cântărețul de 25 de ani a pornit de jos. A trecut prin multe greutăți și a luptat să ajungă unde a ajuns prin foarte multă muncă și învățare.

Jador se număra în liceu printre elevii cu cele mai bune note și era beneficiar de ajutor social pentru a putea merge la școală. A terminat facultatea și a devenit masterand în Studii Economice, însă principala lui sursă de venit este muzica.

Jador și tatăl lui

Astfel, pentru o cântare, Jador cere 4.000 de euro, însă banii sunt împărțiți cu formația sa. Într-o lună, Remus Ionuț Dumitrache ar ajunge să câștige în jur de 50.000 de euro de la evenimentele la care participă, scrie playtech.

Jador, preferatul publicului la „Survivor România 2021”

În ediția de duminică seara, prezentatorul Daniel Pavel a anunțat cine este favoritul de la Faimoși  „Concurentul care a primit cele mai multe voturi în echipa Faimosilor este: Jador!”, spune acesta.

Vizibil emoționat, Jador nu a putut spune mai multe lucruri, decât că este fericit că publicul are încredere în el.

„Tremur. Nu știu cum să mă simt, sunt fericit, foarte fericit, nu știu dacă sunt mai fericit sau supărat. Nu știu ce să fac, mi-e frică de responsabilitatea pe care o am. Vreau să le mulțumesc Jadorașilor mei. Mi-e frică de faptul că decizia mea nu o să fie una bună pentru echipa, că o să fiu urat, blamat.

E urât să fac chestia asta, e nașpa, mă gândesc la ce ar face echipa. Ținând cont că Georgiana este prima, cea mai nouă, ar trebui să o nomminalizez pe ea. O să zic Alexandra Stan.

Chiar îmi pare rău”, a spus Jador în cadrul ediției de duminică seara, 17 ianuarie.

De asemenea, printre concurenții favoriți de public se află și Cătălin Moroșanu, Zanni, dar și Musty.

 

Urmăriți Impact.ro și pe