Contact și echipa IMPACT

Ne poți contacta la adresa de mail: [email protected]. Tot aici ne poți trimite un pont, imagini, video sau să ne informezi despre ceva ce poate ne-a scăpat.

Echipa IMPACT


Drept la replică

În cazul în care un articol a ofensat sau a adus un prejudiciu, scrie-ne pe următoarea adresă de mail: [email protected]


Discuții despre publicitate

Contact la adresa: [email protected]

IMPACT poate oferi promovare prin:

  • Bannere publicitare
  • Advertoriale
  • Campanii tematice și proiecte speciale
  • Consursuri speciale

Publicația IMPACT cu domeniul online impact.ro este administrată și deținută de Well Wide Web S.R.L
Date despre companie
Adresa: Strada Gramont 38, București
CIF: J40/18080/2017
CUI: 38403680

DESPRE IMPACT

Publicația online IMPACT este una cu profil generalist, care tratează subiecte din toate domeniile de interes pentru cititorii din România.

IMPACT este cel mai nou site de știri interne și externe. Pe impact.ro găsiți știri din politică, noutăți din domeniul social, stiri din economie, informații din sport și noutăți ce țin de lifestyle, sănătate și tehnologie. Portalul IMPACT aduce știri de ultimă oră și tratează rapid subiecte de Breaking News.

IMPACT preia informații de interes numai din cele mai bune și are ca scop informarea voastră, a cititorilor, privind subiectele de cel mai mare interes. Echipa impact.ro este formată din jurnaliști cu experiență în numeroase domenii, dar și din jurnaliști aflați la început de drum.

Scopul site-ului impact.ro este acela de a prezenta informații despre politică și știri de interes general din întreaga lume într-o manieră obiectivă. Cele mai noi informații sunt împachetate într-o formă atrăgătoare și ușor de înțeles de către cititori.

Știrile din domeniul social, știrile politice și știrile din externe sunt completate cu informații din domeniul tehnologiei și cu detalii inedite ce țin de lifestyle și monden, pentru a satisface toate nevoile informaționale ale vizitatorilor site-ului impact.ro.