Lora, gafă de proporții în direct la TV. O țară întreagă a văzut-o așa. ”Am uitat să-i dau jos”

Iancu Andreea 23.09.2020, 15:50
Lora, gafă de proporții în direct la TV. O țară întreagă a văzut-o așa. ”Am uitat să-i dau jos”

Aflată din nou în vacanță, Lora a intrat în direct la PRO TV pentru a povesti experiența și prietenilor săi, Adela și Cove. Totuși, artista a uitat de un mic amănunt și, astfel. a făcut o gafă în plină emisiune. Frumoasa cântăreață și-a scuzat apariția printr-un argument simplu.

Cum a făcut Lora o gafă în direct: ”Am uitat să-i dau jos”

Artista pare să fie în cea mai bună perioadă a vieții sale. Lora este extrem de relaxată și mereu cu gândul la vacanțe, semn că i-a priit șederea din Bali. Și pentru că îi place să împărtășească frânturi din viața sa cu publicul, cântăreața a intrat în direct în emisiunea prietenilor săi Adela și Cove pentru a povesti cum sunt lucrurile în noua vacanță.

Atentă de fel la detalii, Lora a omis un aspect important și anume faptul că încă purta o pereche de plasturi pe față. După ce a vorbit preț de câteva minute, artista a realizat ce gafă făcuse și a încercat să scape cât mai repede de accesoriile de înfrumusețare.

„Aoleuuu! Am uitat să-mi dau jos plasturii de la ochi”, a spus Lora, în timp ce își rearanja chipul.

Momentul a fost cu atât mai savuros cu cât filmarea a început surprinzând-o pe Lora lângă o piscină, extrem de fericită la locația de vacanță. Totuși, artista s-a repliat rapid și s-a aranjat pentru a oferi detalii despre timpul său liber.

Cântăreața se află într-o nouă vacanță, de această dată în Turcia
Cântăreața se află într-o nouă vacanță, de această dată în Turcia

Lora, din nou în vacanță

Chiar dacă abia a revenit în țară de câteva luni, Lora a prins gustul călătoriilor. După ce a rămas blocată în Bali alături de soțul său, Ionuț Ghenu, am fi spus că artista își dorește să petreacă mai mult timp printre ai ei. Cu toate că a locuit timp de 5 luni pe un alt continent, fiind blocată pe insulă din cauza zborurilor anulate, Lora a găsit o nouă destinație de vacanță.

Vedeta a povestit la Vorbește Lumea că se află în Turcia timp de o săptămână cu soțul și câțiva prieteni. Chiar și aici Lora a trăit o experiență neplăcută. În urmă cu doi ani de zile, în această stațiune turcească, a prins-o uraganul.

„E ca-n Bali. Am mai fost acum doi ani aici. Sunt străduțe înguste, decor superb, pe partea cealaltă a mării vezi Grecia. Am fost și acum doi ani. Ne-a prins atunci un uragan”, a povestit Lora.

Chiar dacă cele 5 luni ar fi trebuit să o afecteze măcar financiar pe artistă, Lora mărturisește că se descurcă de minune să își managerieze treburile și din afara țării.

„Biroul meu este mobil. Așa că îmbin utilul cu plăcutul. Lansez produse pe site-ul meu, mai fac un filmuleț cu ce fac pe aici… Suntem aproape de mare. Cu mașinile, dar eu și Ionuț vrem să închiriem un scuter”, a explicat artista.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...