Lora și iubitul ei au revenit în România, după cele 5 luni petrecute în Bali. Mesajul uimitor al artistei

Andrei Cezar 22.07.2020, 19:02

După cinci luni, timp în care au rămas blocați în Bali, Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu, au ajuns acasă. Cei doi au încercat de nenumărate ori să plece din paradisul exotic, însă din cauza pandemiei de coronavirus au fost nevoiți să rămână în izolare. Artista a postat o fotografie, pe contul său de socializare, cu momentul sosirii în țară care a strâns peste 12 mii de aprecieri, primind și mesaje de ”bun venit” de la vedete din România.

 Mesajul Lorei la revenirea în România, după cinci luni petrecute în Bali

În timp ce pentru majoritatea românilor este vremea concediilor, unii se întorc deja cu bagajul plin de amintiri de pe meleaguri exotice. Lora și Ionuț Ghenu au venit acasă după cele cinci luni petrecute în Bali.

În tot acest timp s-au putut bucura de plaje cu nisip fin, ape turcoaz și peisaje care îți taie respirația. Însă bucuria lor s-a transformat rapid într-un adevărat coșmar, după debutul pandemiei de coronavirus.

Din cauza restricțiilor au rămas izolați în paradisul exotic. În zadar au încercat, de nenumărate ori, cei doi să se întoarcă în România. În toată această perioadă au fost nevoiți să se lupte inclusiv cu anxietatea și incertitudinea cauzate de situația în sine.

În sfârșit, acasă

Dar totul e bine când se termină cu bine. Lora a postat o fotografie din mașina care-i ducea acasă după ce au aterizat la București.

”Încă puțin și ajungem acasă. Mulțumim pentru primire! E minunat când lumea iți cunoaște povestea. Mulțumesc mama..?❤? #homesweethome”, a scris artista pe contul său de Instagram.

Aprecierile fanilor au curs în continuu, în doar câteva ore strângându-se peste 12 mii. Cei doi au primit și mesaje de la vedete din România după întoarcerea acasă, semn că erau foarte așteptați.

”Pe cand urmatoarea vacanta??❤️❤️❤️” a scris Adelina Pestrițu.

”E real??? In sfarsittt!”, le-a transmis Corina Caragea.

”In sfarsit…?” a scris și Mihai Bobonete.
Lora și iubitul ei au revenit în România, după cele 5 luni petrecute în Bali. Mesajul uimitor al artistei
Lora și iubitul ei au revenit în România, după cele 5 luni petrecute în Bali. Mesajul uimitor al artistei
Urmăriți Impact.ro și pe