Lora tocmai le-a dat vestea fanilor. Anunț surprinzător din Bali. Ce se întâmplă, acum, cu artista și iubitul ei

Luiza Moldovan 22.05.2020, 17:57

Vești proaste pentru Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu. Blocați în Bali de trei luni, cuplul trăgea nădejde că se va putea întoarce în țară, odată cu ridicarea stării de urgență. Dar socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg.

 Anunțul Lorei din Bali. Când vine acasă

De trei luni sunt blocați în insulele Bali, iar cei doi chiar sperau să se poată întoarce în țară pe 9 iunie. Cel puțin, așa anunțaseră acum câteva săptămâni. Problema e că lucrurile iar s-au schimbat și nu în favoarea celor doi. Zborul lor a fost anulat din nou.

Vestea a fost adusă de Lora în direct, la o emisiune de televiziune.

„Trebuie să vă spun ceva. Sunteți pregătiți? Zborul nostru a fost din nou anulat. S-a amânat totul pentru cel puțin 25 iunie. Speram ca pe 9 iunie să putem pleca”, a spus Lora.

Blocați în Bali de trei luni
Blocați în Bali de trei luni

A avut o importantă experiență spirituală

Lora și Ionuț au povestit că escapada lor în Bali s-a prelungit nepermis de mult din cauza pandemiei. Chiar dacă sună ca un vis frumos să fii blocat într-un loc atât de pitoresc, totuși, dorința de a se întoarce e mai mare. E ușor de imaginat exasperarea pe care au simțit-o atunci când au fost anunțați că zborul lor a fost din nou amânat.

Lora și Ionuț au postat pe Instagram poze din vacanța lor prelungită, în care, printre altele, a trebuit să-și drămuiască și cheltuielile. Lucrurile imprevizibile întotdeauna duc la cheltuieli neprevăzute. Lora a povestit că stau în Bali ca acasă la ei și, chiar dacă sună bine, nu se duc pe plajă în fiecare zi. Nu că nu ar vrea, dar plajele sunt închise din cauza pandemiei.

Dintr-o altă perspectivă, cântăreața a povestit pentru fanii ei că această experiență a fost ca o inițiere spirituală, o recalibrare a ființei sale la energia Universului, o deschidere către infinit. Poate că Universul are să-i mai spună ceva și de asta o mai ține blocată în Bali.

Ionuț Dolănescu, dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele clipe ale tatălui său
Urmăriți Impact.ro și pe