EXCLUSIV. Adevărul despre situația Lorei în Bali. Cu câți bani a ajuns să trăiască după două luni de “exil”

Alexandra Andrei 02.05.2020, 21:32
EXCLUSIV. Adevărul despre situația Lorei în Bali. Cu câți bani a ajuns să trăiască după două luni de “exil”

Perioada grea continuă pentru Lora. După ce mama sa a trecut în neființă, cântăreața a rămas blocată în Bali din cauza pandemiei. Artista face economii pentru a rezista financiar și iată cu câți bani a ajuns să trăiască pe zi.

Cu câți bani pe zi a ajuns Lora să trăiască în Bali

La sfârșitul lunii ianuarie, frumoasa blondină a trecut prin cel mai greu moment al vieții sale. Femeia care i-a dat viață s-a stins din viață pe un pat de spital, după o luptă lungă cu cancerul. Moartea mamei a băgat-o pe Lora în depresie, ea având nevoie de ajutor specializat pentru a se putea liniști.

Pe 7 martie, cântăreața și iubitul ei au plecat în Bali pentru două săptămâni, dorind să se deconecteze de la tot și să uite de tragedia prin care a trecut. Din nefericire, însă, blondina nu a avut noroc nici de această dată. Deși a avut parte de două săptămâni de vis, artista și iubitul ei nu s-au mai putut întoarce în țară datorită instaurării stării de urgență la nivel mondial.

Lora si Ionuț ghenu trăiesc doar cu 50 de euro pe zi în bali
Lora si Ionuț ghenu trăiesc doar cu 50 de euro pe zi în bali

Și-au anulat și nunta

Pe data de 4 aprilie, Lora și Ionuț Ghenu urmau să se întoarcă în țară, dar pandemia le-a dat planurile peste cap. Aeroporturile au fost închise aproape în toată lumea, iar cei doi s-au trezit izolați în Bali. Pentru că resursele financiare au început să se împuțineze, ei au fost nevoiți să se mute din resortul de cinci stele în care erau cazați.

Și-au găsit o căsuță mai ieftină, însă nici de data aceasta nu au avut noroc. Lora s-a trezit cu un șarpe în casă, motiv pentru care a ales să caute altă cazare, într-o zonă mai populată. Acum, cântăreața și cel care îi este alături de 4 ani fac eforturi pentru a-și drămui banii și trăiesc cu 50 de euro pe zi. Ei nu mai ies să mânănce la restaurante și taverne, ci se aprovizionează de la supermarketurile din zonă și își gătesc singuri. Pentru a câștiga bani, Lora promovează diferite produse, iar din sumele încasate reușește să se mențină pe linia de plutire în Bali.

Cântăreața și iubitul ei au anunțat la începutul acestui an că își doresc să devină părinți, însă vor să facă lucrurile în ordine. De aceea, ei plănuiau să se căsătorească anul acesta, iar nași urmau să le fie Andreea Bălan și soțul ei, George, care acum se află în plin proces de divorț. Lora și Ionuț Ghenu și-au amânat nunta, dar nu datorită nașilor, ci a pandemiei de coronavirus.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...