Lora, mesaj neașteptat la întoarcerea în țară. ”Mulțumesc, mama!” Ce s-a întâmplat

Madlen Moraru 23.07.2020, 11:35

Lora a transmis un mesaj neașteptat, la întoarcerea în țară. Artista i-a mulțumit și mamei sale, despre care este cunoscut că a trecut în neființă, cu mai multe luni în urmă. După o perioadă destul de îndelungată, solista și partenerul ei, Ionuț Ghenu, au revenit în România. Mesajul transmis de Lora pentru fanii ei a fost însoțit și de o imagine neașteptată cu cei doi.

Lora, mesaj neașteptat la întoarcerea în țară: ”Mulțumesc, mama!”

Lora a revenit în România, după 5 luni petrecute în Bali, Indonezia. Locația de vis este una în care artista a fost însă obligată să își petreacă perioada de pandemie. Artista a respectat indicațiile autorităților, deși ea și Ionuț Ghenu au încercat de mai multe ori să revină în țară. Dorul de cei dragi a fost unul foarte mare, de aceea vedeta a fost ceva mai activă în mediul online.

Recent, tot pe Instagram, Lora le-a arătat tuturor că a putut să se întoarcă acasă. Alături de poza postată pe rețeaua socială, aceasta le-a mai transmis tuturor și un mesaj emoționant. Artista i-a mulțumit mamei sale, trecută în neființă cu mai multe luni în urmă. Această pierdere a reprezentat și motivul pentru care blondina a plecat într-un concediu, înainte de începerea epidemiei cu noul virus.

Lora, mesaj neașteptat la întoarcerea în țară. ”Mulțumesc, mama!” Ce s-a întâmplat
Lora și-a anunțat fanii că revine în România, după ce a petrecut multe luni în Bali, pe timp de pandemie

Ce s-a întâmplat cu artista

Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu, au petrecut ultimele 5 luni departe de casă și de apropiații lor. Din acest motiv, pentru că au stat non-stop unul lângă celălalt, au existat și anumite certuri, așa cum este firesc pentru orice cuplu. Artista a făcut la un moment dat mărturisiri și despre toate acestea, însă cu siguranță traversată alături de partenerul ei a reușit să îi apropie și mai tare. Ei au petrecut 135 de zile departe de România, din cauza pandemiei. Recent, însă, aceasta le-a arătat tuturor că s-a întors acasă și a publicat o poză în care se afla într-o mașină. Cel mai probabil a fost mijlocul lor de transport, după revenirea în Capitală. Odată ce s-a văzut cu toate rezolvate, Lora a decis să facă o vizită și la salon, unde a apelat la o manichiură profesionistă.

„Încă puțin și ajungem acasă. Mulțumim pentru primire! E minunat când lumea iți cunoaște povestea. Mulțumesc mama..”, a transmis Lora, pe Instagram.

„La început am trecut printr-un roller coaster emoțional, eram panicată că nu aveam control, nu știam ce se va întâmpla. Acum realizez că mi-a prins foarte bine obligația aceasta pe care mi-a dat-o viața, de a sta izolată aici. Am avut timp să mă ocup de mine, nu mai am starea aceea negativă dată de stres și alergătura continuă. Toți cei cu care vorbesc la telefon îmi spun că acum sunt cea mai bună versiune a mea”, a povestit Lora și pentru cei de la Click.

Urmăriți Impact.ro și pe