Clipe grele pentru Lora! Motivul pentru care vacanța din Bali s-a transformat într-un coșmar

Redacția IMPACT 01.05.2020, 08:43
Clipe grele pentru Lora! Motivul pentru care vacanța din Bali s-a transformat într-un coșmar

Clipe grele pentru Lora! Motivul pentru care vacanța din Bali s-a transformat într-un coșmar. Pandemia e nimic pe lângă altele cu care trebuie să se lupte!

Clipe grele pentru Lora! Motivul pentru care vacanța din Bali s-a transformat într-un coșmar

Coșmar îngrozitor pentru Lora, care a rămas blocată în Bali cu iubitul ei. Cei doi nu mai pot pleca din acest loc de vis, așa că sunt condamnați la plajă și mojito pentru încă ceva timp de acum încolo (glumim, pentru că plajele sunt închise în Bali). Cei doi plecaseră în Bali de pe 9 martie, dar pandemia a determinat anularea zborurilor. Acum, sunt condamnați să stea în Bali până la sfâșitul lunii mai.

Într-un interviu acordat revistei Ciao, Lora spune că ea și iubitul ei sunt foarte calculați cu banii și se comportă ca și cum ar fi într-un loc străin

Dar coșmarul Lorei nu se termină aici! Cântăreața spune că izolarea oamenilor a provocat o epidemie care se numește Dengue și e dată de înțepătura unor țânțari. Pe lângă pandemia de Covid-19, acum autoritățile încearcă să gestioneze și această problemă, care se pare că e mult mai periculoasă decât pandemia de Covid.

Coșmar: blocată cu iubitul într-un loc superb!
Coșmar: blocată cu iubitul într-un loc superb!

„Având în vedere că stăm cel mai mult în locul pe care l-am închiriat pentru o lună, programul nostru este același în fiecare zi. Rar mai ieșim la un restaurant balcanic, care este deschis și este condus de un român, apoi ne întoarcem aici. Am mai fost în vizită la niște români, care stau de mult timp împreună și au stat și ei izolați, deci nu există riscul de a lua virusul. Stăm la soare, ne relaxăm, încercăm să fim optimiști și așteptăm să ne întoarcem cu bine acasă. Plajele sunt închise”, a spus artista pentru Ciao.

Artista speră să se regăsească pe sine în Bali, speră să evolueze, să trăiască revelații și să scape de anumite blocaje pe care știe că le are. Deci partea bună în faptul că au rămas blocați aici este promisiunea unor schimbări spirituale.

Lora spune că nu poate să trăiască fără oameni și fără muzică. În viziunea ei, izolarea nu e neapărat o soluție și spune că grupele de oameni care nu sunt un risc ar ttrebui lăsate în libertate.

„Cred că ne vom proteja mult mai mult de acum încolo, că vom fi mult mai atenți cu igienă și că masca va deveni ceva obișnuit pentru noi, va intră în rutină noastră, cel puțin în locuri aglomerate că malluri, aeroporturi, chiar și concerte în aer liber.”

Ionuț Dolănescu, dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele clipe ale tatălui său
Urmăriți Impact.ro și pe