Lavinia Pîrva vrea să scape de ”fantoma” Andreei Marin. Unde l-a dus pe Ștefan Bănică

Ioana Bucur 22.01.2021, 12:48
Lavinia Pîrva vrea să scape de ”fantoma” Andreei Marin. Unde l-a dus pe Ștefan Bănică

Se pare că Lavinia Pîrva vrea să scape de „fantoma” Andreei Marin. Frumoasa brunetă ar fi pusă pe fapte mari! Unde l-a dus pe Ștefan Bănică și ce va însemna această schimare uriașă pentru familia lor?

Cum vrea Lavinia Pîrva să scape de „fantoma” Andreei Marin

Ani buni, Andreea Marin și Ștefan Bănică au fost cuplul preferat din showbiz-ului românesc. Cei doi erau mereu cu zâmbetul pe buze, păreau la fel de îndrăgostiți ca în prima zi și mereu unul alături de celălalt, chiar și în momentele mai puțin plăcute. Tocmai de aceea, vestea că divorțează a venit ca o surpriză neașteptată pentru cei care îi admirau. La acea vreme, începutul anului 2013, cuplul locuia într-o vilă superbă. După separare, Andreea Marin și fiica lor, Violeta, s-au mutat de acolo, casa rămânându-i actorului.

Astăzi, opt mai târziu, în aceeași vilă locuiesc Ștefan Bănică, soția sa, Lavinia Pîrva, și fiul lor, Alexandru. Doar că asta s-ar putea schimba destul de curând. În urmă cu câteva zile, foto-reporterii Cancan, au surprins câteva scene cel puțin interesante. Bruneta a fost surprinsă în parcarea unui complex rezidențial – unul dintre cele mai răvnite din București. Artista și-a parcat mașina, și-a pus masca pe față și rucsacul în spate și s-a îndreptat către un bărbat care o aștepta „nerăbdător”, scrie sursa. Era vorba, cel mai probabil, despre un agent imobiliar.

Unde au fost văzuți Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică

Câteva minute mai târziu și-a făcut apariția și Ștefan Bănică, la volanul mașinii sale. Juratul „X Factor” a coborât din autoturism împreună cu băiețelul cuplului, alăturându-se celor doi. Cu copilașul de mână, artiștii l-au urmat pe bărbatul care îi aștepta în complexul rezidențial, unde se presupune că ar fi văzut mai multe apartamente scoase la vânzare.

Oare Lavinia Pîrva vrea să scape de „fantoma” Andreei Marin, mutându-se din vila în care stă acum? La ieșirea din complexul rezidențial, Ștefan Bănică purta o discuție ce părea cât se poate de serioasă cu cel cu care au petrecut ceva timp în complexul rezidențial.

Singura imagine cu băiețelul Laviniei Pîrva și al lui Ștefan Bănică Jr. Cum arată, la 1 an, micuțul Alexandru. Foto
Lavinia Pîrva s-a mutat în vila în care a locuit Andreea Marin în timpul căsniciei cu Ștefan Bănică

Cuplul s-a căsătorit în secret, în anul 2017

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică s-au căsătorit, în secret, în toamna anului 2017. Cu toate că au fost mereu în ochii presei, cei doi au reușit să spună marele „DA”, într-un cerc intim, departe de obiectivele camerelor de filmat sau fotografiat, iar asta s-a datorat, în primul rând, faptului că au „fugit” din România pentru nuntă:

„Am descoperit în Bulgaria un loc de care m-am îndrăgostit şi mi-am dorit să fac acest pas acolo. Sunt nişte locuri extraordinare. Ne-am dorit să facem acest lucru discret, am avut alături de noi persoanele care ne iubesc cu adevărat”, a dezvăluit Lavinia Pîrva.

Un an mai târziu, superba brunteă îi facea un cadou minunat actorului: Ștefan Bănică devenea tată, pentru a treia oară. Micuțul Alexandru le-a schimbat complet viața artiștilor.

„Cred că momentul ne-a ales pe noi. Eu nu am programat niciodată momentele importante din viața mea. Am avut mereu certitudinea că, dacă un lucru este menit să se întâmple, se va întâmpla cu siguranță. Această minune a venit la momentul potrivit în viața noastră, fără programări sau lucruri premeditate.

Mi-am dorit, în schimb, ca acest lucru să vină atunci când eu sunt suficient de matură și responsabilă, astfel încât să-i ofer o educație și o viață bună celui mic. Nu știu dacă am ajuns acolo, dar sper să fiu o mamă bună și să-i ofer copilului meu tot ce e mai bun și mai frumos pe această lume…”, mărturisea Lavinia Pîrva, la scurt timp după ce l-a adus pe lume pe Alexandru.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...