Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva, moment de mii și mii de likeuri. Cum și-au impresionat fanii

Elena Avramescu 02.09.2020, 08:45
Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva, moment de mii și mii de likeuri. Cum și-au impresionat fanii

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. au toate șansele să devină un cuplu longeviv, ceea ce rar se mai întâmplă în showbiz-ul românesc. Sunt împreună de opt ani de zile, au un copil și se înțeleg mai bine ca niciodată, fericirea citindu-se pe chipurile lor.

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva, moment de mii și mii de likeuri

În urmă cu un an de zile, mai precis în luna mai, în viața lor a apărut un băiețel, Alexandru, care le-a umplut inimile de dragoste. Ștefan Bănică și Lavinia sunt topiți după băiețelul lor, mai ales că în această perioadă de pandemie, au avut timp doar pentru el, astfel că s-au bucurat de momente frumoase în familie.

În decursul zilei de ieri, Ștefan Bănică Jr. a postat o fotografie în care acesta și soția se se aflau într-o ipostază romantică, într-o zonă superbă de munte. Poza publicată pe rețeaua de socializare a strâns peste 15 mii de aprecieri din partea fanilor, într-un timp foarte scurt.

Ștefan Bănică și Lavinia Pârva, moment de mii și mii de likeuri
Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva, poză de mii de like-uri

Cum și-au impresionat fanii

Încă de la început, relația lor a fost pe cât se poate de ascunsă, cei doi încercând să păstreze totul în intimitatea casei. S-au căsătorit la fel de intim, în mare secret, în Bulgaria, la malul mării. Lavinia a povestit, acum ceva timp, de ce au luat această decizie.

„Am descoperit în Bulgaria un loc de care m-am îndrăgostit şi mi-am dorit să fac acest pas acolo (n.r. nunta). În Bulgaria sunt nişte locuri extraordinare. Ne-am dorit să facem acest lucru discret, am avut alături de noi persoanele care ne iubesc cu adevărat”, a spus Lavinia Pîrva pentru Libertatea.ro.

Lavinia și-a revenit 100% după naștere, având iar trupul tras ca prin inel, după ce a acumulat mulke kilograme în perioada sarcinii, ceea ce i-a adus acuze și reproșuri din partea fanilor. Aceasta a povestit că acumulase peste 20 de kilograme, un surplus de care a scăpat relativ ușor.