Imagine incendiară cu soția lui Ștefan Bănică! Cum s-a lăsat pozată Lavinia Pîrva

Iancu Andreea 02.09.2020, 18:30
Imagine incendiară cu soția lui Ștefan Bănică! Cum s-a lăsat pozată Lavinia Pîrva

Lavinia Pîrva se bucură de o revenire spectaculoasă după nașterea micuțului Alexandru. Soția lui Ștefan Bănică Jr. afișează o siluetă de invidiat, iar asta se poate vedea într-o imagine postată recent de vedetă. Lavinia arată incredibil și se prezintă într-o ipostază extrem de senzuală în fața fanilor săi.

Soția lui Ștefan Bănică Jr., apariție incendiară

Proaspăta mămică a celui de-al treilea copil al artistului pare să își fi revenit spectaculos la forma care a consacrat-o. După ce gurile rele au acuzat-o că s-a îngrășat extrem de mult în perioada sarcinii, Lavinia le-a dovedit că poate redeveni femeia sexy care a cucerit publicul.

Astfel, datorită unui regim de viață conștiincios, care implică mult sport, cântăreața și-a recăpătat silueta de dinainte de naștere. În ciuda faptului că a acumulat mai bine de 20 de kilograme în sarcină, artista a revenit la trupul de odinioară. Și pentru a demonstra răutăcioșilor că se poate, Lavinia postează frecvent imagini cu ea. Astfel, frumoasa brunetă s-a afișat într-o vestimentație extrem de senzuală, care îi lăsa să se vadă discret trupul zvelt și bine lucrat.

Lavinia Pîrva, ipostază senzuală foto - Instagram
Lavinia Pîrva, ipostază senzuală
foto – Instagram

Cum și-a recăpătat Lavinia Pîrva silueta de dinainte de sarcină

Vedeta a născut în luna mai a anului 2019 primul său copil. Alexandru este rodul iubirii dintre frumoasa brunetă și Ștefan Bănică Jr. Cei doi sunt extrem de discreți în privința relației lor, chiar și a căsătoriei. Lavinia și Ștefan au decis să își oficializeze relația în cadrul unei ceremonii intime, în Bulgaria. 

„Am descoperit în Bulgaria un loc de care m-am îndrăgostit şi mi-am dorit să fac acest pas acolo. În Bulgaria sunt nişte locuri extraordinare. Ne-am dorit să facem acest lucru discret. Am avut alături de noi persoanele care ne iubesc cu adevărat”, a spus Lavinia Pîrva pentru libertatea.ro.

Pe de altă parte, Lavinia pare să radieze de fericire. Artista lucrează intens să revină la forma inițială, de dinainte de sarcină și de aceea merge frecvent la sala de sport, unde face antrenamente de Pilates. De asemenea, Lavinia a mărturisit că a apelat și la o intervenție estetică la nivelul bustului.