Exclusiv. Cum face bani Lavinia Pîrva. Soția lui Ștefan Bănică lucrează cu copiii. Ce îi învață pe micuți

Alexandra Andrei 08.03.2020, 15:09
Exclusiv. Cum face bani Lavinia Pîrva. Soția lui Ștefan Bănică lucrează cu copiii. Ce îi învață pe micuți

Lavinia Pîrva este o prezență extrem de discretă în showbiz-ul autohton. Soție a lui Ștefan Bănică Jr. și mamă pentru prima dată, artista își face timp și pentru a se ocupa de propria afacere, și anume școala sa de dans.

Exclusiv. Cum face bani Lavinia Pîrva. Soția lui Ștefan Bănică lucrează cu copiii

Puțini știu că Lavinia Pîrva are și o școală de dans de care se ocupă îndeaproape. Sursele noastre au aflat și cât te costă să te înscrii la școala sa, dar și ce ore se predau. Pentru cei interesați, suma este de 600 lei/lună, iar orele sunt de 2 ori pe săptămână. Școala sa nu are doar cursuri de dans, ci și cursuri de canto, coregrafie, dicție, nutriție, respirație, interpretare, mișcare scenica și se adresează copiilor între 5 și 15 ani.

Lavinia Pîrva este o femeie independentă, iar asta transpare și din activitatea sa. A lansat două piese în 2019, pe perioada sarcinii, declarându-se extrem de activă în acea perioadă. Pe lângă proiectele muzicale, frumoasa brunetă manageriază și școala sa de dans. De altfel, Lavinia Pîrva a trecut, de când a născut, printr-un amplu proces de reinventare. Mai exact, aceasta a început cu anumite proceduri de rejuvenare facială și corporală, de ale căror rezultate este mândră. Acuzată de fani că și-ar fi făcut intervenții estetice, soția lui Ștefan Bănică Jr. a ținut să clarifice lucrurile.

A ținut să clarfice lucrurile

”În general nu simt nevoia să mă justific pentru lucrurile pe care le fac sau pe care nu le fac, deși citesc și aud adesea multe lucruri false la adresa mea. Însă pentru că am primit foarte multe întrebări, mă simt obligată față de oamenii care mă apreciază și sunt alături mine, să explic această schimbare de imagine!

În primul rând, nu mi-am făcut și nu am nicio operație estetică! Când va fi nevoie și medicul specialist va considera că trebuie, poate o voi face! Însă, pentru moment, sunt într-un program de remodelare și rejuvenare facială+corporală, minim invazive! Nu am ascuns acest fapt, le-am facut publice de fiecare dată! În al doilea rând, menționez că tot la indicațiile specialistului, am făcut o remodelare și hidratare de buze, de care sunt foarte mulțumită! Sunt femeie, îmi iubesc corpul și iubesc frumusețea!

Consider că a avea grijă de tine este un simț pe care orice femeie ar trebui să il dețină! Îmi place să mă văd frumoasă și îmi place ca lumea să vadă acealași lucru!”, a transmis Lavinia Pîrva, prin intermediul contului său de Instagram.