Câte operații estetice are, de fapt, Lavinia Pîrva. Iubita lui Ștefan Bănică a rupt tăcerea: “Îmi place să mă văd frumoasă”

Diana Radu 04.12.2019, 15:29
Câte operații estetice are, de fapt, Lavinia Pîrva. Iubita lui Ștefan Bănică a rupt tăcerea: “Îmi place să mă văd frumoasă”

Lavinia Pîrva a devenit pentru prima oară mamă în luna aprilie a acestui an, iar frumoasa vedetă și-a recuperat foarte repede silueta de invidiat și parcă este și mult mai frumoasă de atunci. Cel puțin așa susțin fanii artistei care o acuză că și-ar fi făcut operații estetice. Iată ce spune iubita lui Ștefan Bănică despre operațiile sale estetice.

Lavinia Pîrva despre operațiile estetice: ”În general nu simt nevoia să mă justific pentru lucrurile pe care le fac”

Ce spune Lavinia Pîrva despre operațiile estetice
Ce spune Lavinia Pîrva despre operațiile estetice

Iubita lui Ștefan Bănică arată impecabil la cei 35 de ani pe care îi are și a recunoscut că și-a făcut câteva ajustări estetice, dar nu apelat niciodată șa intervențiile chirurgicale invazive. De asemenea, Lavinia a comentat într-o postare pe Instagram că nu obișnuiește să se justifice pentru lucrile pe care le face, însă de această dată va face o excepție.

„În general nu simt nevoia să mă justific pentru lucrurile pe care le fac sau pe care nu le fac, deși citesc și aud adesea multe lucruri false la adresa mea. Însă pentru că am primit foarte multe întrebări, mă simt obligată fată de oamenii care mă apreciază și sunt alături mine, să explic această schimbare de imagine! În primul rând, nu mi-am făcut și nu am nicio operație estetică!”, a scris Lavinia Pîrva pe contul său de Instagram.

”Sunt femeie, îmi iubesc corpul și iubesc frumusețea!”

Lavinia Pîrva despre operațiile estetice
Lavinia Pîrva despre operațiile estetice

Cu toate acestea Lavinia Pîrva a menționat că nu exclude ideea de a-și face câteva operații estetice atunci când va fi cazul. Momentan artista se menține cu diferite programe de remodelare neinvazive. Artista a mai spus că orice femeie ar trebui să aibă grijă de aspectul său fizic.

Când va fi nevoie și medicul specialist va consideră că trebuie, poate o voi face! Însă, pentru moment sunt într-un program de remodelare și rejuvenare facială+corporală, minim invazive! Nu am ascuns acest fapt, le-am făcut publice de fiecare dată! În al 2-lea rând, menționez că tot la indicațiile specialistului, am făcut o remodelare și hidratare de buze, de care sunt foarte mulțumită!? Procedura este minim invazivă, cu rezultate foarte frumoase! Sunt femeie, îmi iubesc corpul și iubesc frumusețea! Consider că, a avea grijă de ține este un simț pe care orice femeie ar trebui să îl detină! Îmi place să mă văd frumoasă și îmi place că lumea să vadă acealasi lucru!”, a mai scris Lavinia Pîrva pe contul său de Instagram.