Soția lui Ștefan Bănică a atras toate privirile! Cum arată Lavinia Pîrva, în costum de baie, la 1 an de când a devenit mamă. Foto

Iancu Andreea 15.06.2020, 18:17

Noua postură de mămică îi priește Laviniei Pîrva. Soția lui Ștefan Bănică Jr. și-a dorit să își revină la silueta de invidiat după nașterea micuțului cuplului. Astfel, cântăreața a apelat la diferite tratamente cosmetice, dar și estetice. Primele imagini cu vedeta în costum de baie sunt pur și simplu fascinante.

Lavinia, într-o continuă transformare

Cântăreața a născut primul său copil în urmă cu un an de zile. Astfel, Ștefan Bănică Jr. a devenit tată pentru a treia oară. Micuțul Alexandru este deci noul membru al familiei cântărețului și le aduce zâmbetul pe buze proaspeților părinți. Cu siguranță viața de mămică nu este una ușoară, însă Lavinia pare să radieze. Vedeta are o siluetă de invidiat pentru că a reușit să dea jos kilogramele acumulate în timpul sarcinii.

De asemenea, dincolo de stilul de viață sănătos, Lavinia Pîrva a apelat la tratamente cosmetice faciale și corporale, dar și la o operație estetică. Deși nu considera necesară o astfel de intervenție, după nașterea băiețelului Lavinia a ales să facă schimbări la nivelul bustului. Vedeta a mărturisit că aceasta este prima operație estetică la care a apelat.

Lavinia Pârva, în costum de baie după naștere

Micuțul Alexandru îi ocupă tot timpul mămicii Lavinia. Ba chiar și Ștefan se implică în creșterea sa, mai ales de când măsurile de izolare l-au ținut mai mult timp acasă, alături de familie. Astfel, cei doi părinți nu au timp pentru prea multe. Poate că și acesta este unul dintre secretele Laviniei, care arată fabulos după naștere.

Cântăreața a afișat o siluetă de invidiat în weekendul recent, petrecut la mare. Familia Bănică s-a bucurat de mare și de soare, iar Lavinia a putut să își etaleze trupul de invidiat. Aceasta s-a fotografiat într-un costum de baie întreg, de culoare verde. Nu mai încape îndoială că vedeta a revenit la formele care au consacrat-o, înainte de a rămâne însărcinată.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...