Cum a reușit soția lui Ștefan Bănică să dea jos 30 de kg după naștere. Secretul uimitor dezvăluit de Lavinia Pîrva

Elena Avramescu 25.08.2020, 15:56
Cum a reușit soția lui Ștefan Bănică să dea jos 30 de kg după naștere. Secretul uimitor dezvăluit de Lavinia Pîrva

Cântăreața în vârstă de 35 de ani a reușit să slăbească spectaculos, după ce în timpul sarcinii a acumulat 30 de kilograme. Însă după ce a devenit mamă, a decis că este cazul să faca o schimbare generală a stilului de viață, pentru a reveni la silueta de odinioară.

Cum a reușit soția lui Ștefan Bănică să dea jos 30 de kg după naștere

În acest sens, soţia lui Ştefan Bănică Jr. a adoptat un regim alimentar strict pentru a putea obţine rezultatele dorite, iar acum se mândreşte cu trupul ei ca tras prin inel. În prezent, Lavinia se află în Bulgaria alături de soţul şi fiul ei, Alexandru, astfel că a profitat de moment pentru a-şi etala noua siluetă la plajă.

Vedeta a reușit să dea jos aproximativ 30 de kilograme, iar acum arată fantastic. Soția lui Ştefan Bănică Jr a ţinut o dietă alimentară strictă, dar, după cum se vede în fotografii, cântăreaţa a frecventat şi sala de fitness în mod regulat.

Cum a reușit soția lui Ștefan Bănică să dea jos 30 de kg după naștere
Lavinia Pîrva jos 30 de kg după naștere

Secretul uimitor dezvăluit de Lavinia Pîrva

Nu am făcut mare lucru, a venit de la sine. Într-adevăr a fost un pic şocant. Atunci când am fost însărcinată am acumulat mai multe kilograme, dar a fost retenţie de apă. După ce am născut, kilogramele s-au dus aşa, uşor, uşor, fără să fac eforturi prea mari”a spus vedeta, potrivit Cancan.

Înafara de mult sport și pilates, Lavinia Pîrva a adoptat şi un regim alimentar stict care să o ajute să obţină rezultatele mult visate. Vedeta a decis să împărtăşească secretul cu fanii ei în urma unui interviu, în care explică cum arată un meniu pe care-l urmează într-o zi obişnuită.

Micul dejun: iaurt, fulgi de ovăz, fructe, seminţe de in, nucă şi scorţişoară. Prânzul: grătar (peşte sau un alt tip de carne) şi legume (salată sau la grătar). Mişcare: minim 35 – 40 de minute pe zi. Cina: un ceai (detox) şi nimic altceva oricât mi-ar fi de greu”, a spus Lavinia, potrivit VIVA!
Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...