EXCLUSIV

Despărțirea dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint are legătură cu George Burcea. Detalii uimitoare despre scandalul făcut de artistă. EXCLUSIV

Iancu Andreea 17.10.2021, 15:52

În urmă cu câteva săptămâni au apărut primele zvonuri cu privire la despărțirea dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint, care deocamdată nu a fost confirmată de niciunul dintre parteneri. Cu toate acestea, ceea ce i-a pus pe toți pe gânduri a fost faptul că toate pozele de pe conturile de socializare ale celor doi iubiți, în care apar împreună, au fost șterse. Deși s-a vehiculat faptul că tensiunile dintre Andreea și Tiberiu ar fi apărut ca urmare a dorinței vedetei de a păși din nou spre altar, se pare că există o legătură între relația celor doi și George Burcea, fostul soț al cântăreței. Artista ar fi făcut un scandal monstru din cauza unui aspect care unește relația dintre ea și Tiberiu Argint și fostul său partener de viață.

Ce legătură există între George Burcea și despărțirea dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint

Un an și cinci luni au împlinit de curând Andreea Bălan și Tiberiu Argint, relație care părea să îi readucă echilibrul și sentimentele de iubire intensă în viața artistei. Din păcate, chiar și lucrurile frumoase nu sunt făcute mereu să reziste o veșnicie, iar cuplul, pe care mulți așteptau să îl vadă în fața altarului, pare să se fi destrămat. Deși niciunul dintre cei doi iubiți nu au confirmat separarea, ambii au șters pozele în care apăreau împreună, pe rețelele sociale. Primele zvonuri despre despărțirea dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint au apărut în urmă cu trei săptămâni, existând voci care susțineau că artista și-ar fi dorit ceva mai mult de la iubitul său, în timp ce acesta a refuzat un angajament precum formarea unei familii.

Se pare însă că la baza conflictului dintre Andreea și Tibi Argint s-ar afla chiar George Burcea, fostul soț al cântăreței. Deși divorțul de tatăl celor două fiice ale sale a fost unul tensionat, Andreea susținea că a făcut pace cu trecutul său. Despărțirea de iubitul său însă l-a readus în discuție pe fostul partener. Se pare că tensiunile ar fi izbucnit de la câteva fotografii postate de George Burcea pe social media, în care apare alături de sora lui Tibi, Sonia Argint. Cumnata Andreei, cum s-ar spune, și actorul au fost surprinși la un eveniment. În ciuda relației ce părea una extrem de apropiată cu sora iubitului său, Andreea Bălan s-a supărat cumplit pe Sonia Argint.

Despărțirea dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint are legătură cu George Burcea
Sonia Argint, alături de George Burcea, la un eveniment

Scandal monstru între cântăreață și iubitul său

Motivul despărțirii dintre Andreea Bălan și Tibi Argint pare unul copilăresc, mai cu seamă că cei doi erau extrem de îndrăgostiți. Artista însă s-a simțit trădată de sora iubitului său, după ce aceasta a apărut alături de fostul său soț. Andreea ar fi refuzat orice fel de explicație cu privire la evenimentul unde Sonia Argint și George Burcea s-au întâlnit pentru un interviu, astfel că a stârnit un scandal monstru în familie. Din păcate, certurile ar fi dus la îndepărtarea lui Tibi, susțin sursele noastre.

Andreea a mers atât de departe, încât i-a cerut Soniei să șteargă pozele cu George de pe Instagram. I-a spus că s-a aliat cu cel mai mare dușman al ei. Sora lui Tibi i-a explicat că ea nu se implică în astfel de lucruri, că pur și simplu s-au întâlnit la un eveniment, au schimbat câteva cuvinte și au făcut două poze împreună. Nu a fost cu putință să o facă pe Andreea să înțeleagă, iar scandalul a continuat. Asta l-a îndepărtat mult pe Tibi, a declarat un apropiat al celor doi, pentru impact.ro.

Despărțirea dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint are legătură cu George Burcea
Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-ar fi despărțit

Andreea a ales să se relaxeze după separearea de iubit. Artista a plecat într-o vacanță alături de fiicele și mama sa

Vestea separării celor doi îndrăgostiți este cu atât mai neașteptată cu cât cei doi și-au aniversat un an de relație într-un cadru intim și relaxant, în Dubai. Artista recunoștea că este extrem de fericită alături de Tibi, visând chiar la un viitor împreună.

Sunt foarte fericită de această vacanță în Dubai și de primul an împreună cu Tibi, sper la cât mai mulți. A fost un an minunat, a spus ea atunci.

Acum, după despărțire, Andreea Bălan a decis să plece într-o vacanță alături de micuțele ei și de mama sa, în Egipt. Cântăreața a publicat mai multe imagini de la resortul de lux unde s-a cazat, apărând extrem de zâmbitoare în prezența fiicelor sale, semn că separarea dintre ea și Tibi Argint a fost depășită cu ușurință de vedetă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...