De ce a fost părăsită Andreea Bălan de Tiberiu Argint. Bărbatul s-a săturat și a pus capăt relației

Badea Violeta 11.10.2021, 16:12

Despărțire șoc în showbizul românesc. Deși toată lumea se aștepta să-i vadă în fața altarului, Andreea Bălan și Tiberiu Argint se pare că au decis să meargă pe drumuri separate. Iată motivul pentru care s-a produs ruptura dintre cei doi.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au despărțit

După un an și cinci luni de relație, Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au despărțit. Ruptura dintre cei doi s-ar fi produs în urmă cu trei săptămâni, dar rămâne de văzut dacă este vorba despre o despărțire definitivă sau despre ceva temporar.

Se pare că cei doi nu mai formează un cuplu, fiindcă vedeta și-ar fi dorit să ajungă, din nou, în fața altarului, deși abia a trecut printr-un divorț extrem de dureros. Conform informațiilor celor de la Cancan, Tiberiu Argint nu a fost deloc încântat de această idee. Mai mult, bărbatul nu ar fi fost dispus să-și întemeieze o familie, cu mulți copii și numeroase responsabilități.

Cântăreața i-ar fi reproșat acest lucru și s-ar fi certat de nenumărate ori pe această temă. De asemenea, sursele publicației menționate mai sus susțin că Andreea Bălan era extrem de nemulțumită, deoarece Tiberiu o vizita destul de rar, iar atunci când o făcea nu era deloc afectuos cu fiicele ei.

Andreea Balan si Tiberiu Argint s-au despartit
Andreea Balan si Tiberiu Argint s-au despartit

Ce a scos-o din sărite pe Andreea Bălan

Andreea Bălan ar fi fost extrem de deranjată după ce ar fi aflat că sora lui Tiberiu Argint, Sonia Argint, i-a luat un interviu lui George Burcea, fostul partener de viață al artistei. Cântăreața ar fi fost atât de furioasă încât i-ar fi spus partenerului său să nu o mai viziteze. Mai mult, aceștia au decis să pună capăt relației lor.

De asemenea, Andreea Bălan și Tiberiu Argint au șters toate fotografiile în care apăreau împreună pe rețelele de socializare, lucru care poate confirma această separare. Momentan, cântăreața nu a confirmat acest zvon, dar se pare că deja dă semne că a revenit la statutul de femeie liberă.

Recent, solista a publicat o fotografie pe contul său de Instagram, iar în descrierea acesteia apare mesajul: „Călătorește și du-te acolo unde vrea inima ta”. Se pare că vedeta a plecat întro vacanță pentru a uita de ultimele evenimente din viața ei.

Urmăriți Impact.ro și pe