Ce se întâmplă între Viviana Sposub și George Burcea. Cei doi au vorbit sincer:”Noi de un an trăim momente dificile”

Badea Violeta 05.10.2021, 15:54
Ce se întâmplă între Viviana Sposub și George Burcea. Cei doi au vorbit sincer:”Noi de un an trăim momente dificile”

George Burcea și Viviana Sposub se iubesc de un an, iar relația lor evoluează pe zi ce trece. Recent, actorul a făcut declarații despre relația pe care o are cu frumoasa concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities.

George Burcea, dezvăluiri despre relația lui cu Viviana Sposub

Recent, George Burcea a vorbit despre relația cu iubita lui, Viviana Sposub. Așa cum tot am auzit, multe cupluri s-au destrămat în pandemie, mai ales pentru că perioada în care multe persoane au trebuit să stea în izolare a fost una extrem de dificilă. În timp ce mulți au întâmpinat probleme, cei doi s-au apropiat și mai mult și au devenit un cuplu extrem de solid.

„A fost un an superb si din cauza pandemiei. Faptul ca a fost pandemie, am avut COVID si am locuit impreuna, ne-a legat. Am stat de anul trecut impreuna pana acum. Suntem unul pentru celalalt in fiecare proiect, asta ne-a unit foarte mult.”, a precizat George Burcea, citat de wowbiz.ro.

George Burcea, dezvaluiri despre relatia lui cu Viviana Sposub
George Burcea, dezvaluiri despre relatia lui cu Viviana Sposub

„Nu am cerut-o de soție”

George Burcea și Viviana Sposub își declară iubirea ori de câte ori au ocazia, iar fanii celor doi așteaptă cu sufletul la gură vestea că vedetele lor preferate s-au logodit. Momentan, actorul a dezvăluit că nu i-a oferit inelul de logodnă Vivianei Sposub.

„Nu am cerut-o de sotie. Sunt un tip foarte romantic si foarte sensibil, din păcate si din fericire in acelasi timp. Din pacate pentru ca sensibilitatea asta nu e buna cu oricine. Si din fericire pentru ca indiferent cate momente au fost cand am fost mai moale, mai romantic, am invatat o lectie si asta mi-a prins bine. Din orice moment inveti ceva pentru viitor. Orice intamplare este o lectie.

(…) Nu sunt deloc perfect, dar incerc sa caut acea liniste, eu cu mine, eu cu fetele mele, iubita mea, familia mea. (…)”, a precizat actorul.

George Burcea, noi detalii despre când va face pasul cel mare cu Viviana Sposub

Ca orice cuplu, George Burcea și Viviana Sposub au trecut și prin momente dificile. Actorul a dezvăluit că nu știe când va face următorul pas în relație. Momentan, George Burcea își dorește stabilitate financiară pentru a-și putea întreține familia.

„E ușor sa locuim împreună pentru ca ne sincronizam, e perfect match. Următorul pas nu îl știu. Sunt genul de om care visează foare mult, dar încearcă să le ia pas cu pas.

E nevoie ca atunci cand intri într-o relație, mai mult decât o relație de iubire, poate să dai un inel, să faci copii, e nevoie sa fii stabil psihic, emoțional, financiar. Noi de un an trăim momente dificile.

Teatrele s-au închis, încercăm să ne punem proiectele pe picioare în așa fel încât să ne facem o situație liniștitoare pentru noi. De la lipsa banilor se ajunge la multe certuri în familie, neîntelegere. Deocamdată suntem pe proiecte și pe dragostea noastră”, a mai spus actorul.

Urmăriți Impact.ro și pe