Ce relație are, de fapt, Andreea Bălan cu sora iubitului său. Sonia Argint a spus adevărul abia acum

Ioana Bucur 14.07.2021, 20:48
Ce relație are, de fapt, Andreea Bălan cu sora iubitului său. Sonia Argint a spus adevărul abia acum

De aproape un an, artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Nevrând să repete greșelile trecutului, a ales să păstreze discreția, trăindu-și fericirea departe de ochii curioșilor. Însă un detaliu „a scăpat”. Ce relație are, de fapt, Andreea Bălan cu sora iubitului său. Sonia Argint a spus adevărul abia acum.

Ce relație are, de fapt, Andreea Bălan cu sora iubitului său

Viața Andreei Bălan s-a schimbat radical după divorțul de actorul George Burcea. Când se aștepta mai puțin, artista și-a regăsit fericirea în brațele unui alt bărbat. Conștientă că unul dintre factorii ce au dus la stricarea relației cu tatăl fiicelor ei a fost expunerea prea mare în presă și în spațiul public, Andreea a decis să își trăiască noua poveste de iubire departe de ochii străinilor.

Tiberiu Argint, iubitul Andreei Bălan, nu este o persoană publică. Brunetul, care se încadrează, fizic, în același tipar cu fostul soț al artistei, este absolvent al Universității de Arhitectură din București și ar fi manager de vânzări la o companie daneză de lux ce proiectează și produce aparate audio, televizoare și telefoane. Singura sa legătură cu lumea mondenă este sora lui, Sonia Argint Ionescu, prezentatoarea emisiunii „Vreau să fiu sănătos” de la TVR1.

Acum, „cumnata” vedetei a rupt tăcerea despre relația celor doi. Sonia Argint a spus cum se înțelege, de fapt, cu Andreea Bălan.

„Cu Andreea mă înțeleg foarte bine. Este foarte caldă, muncitoare și ambițioasă, iar atunci când ne întâlnim râdem cu lacrimi”, a spus Sonia Argint, care se înțelege foarte bine cu artista, pentru VIVA!.

Ce relație are, de fapt, Andreea Bălan cu sora iubitului său
Andreea Bălan și Sonia Argint

„N-am putut să ascund nimic”

Relația cu Tiberiu Argint i-a adus artistei liniștea de care tânjea de atâta vreme. Andreea a explicat că, după experiența divorțului, a ales să își țină această latură a vieții personale doar pentru ea.

„Sunt, în sfârșit, liniștită, sunt fericită, toată perioada cu separarea, cu divorțul, a trecut. A trecut aproape un an, în februarie se face un an. Și sunt foarte, foarte liniștită, și mă concentrez foarte mult pe fetele mele, și vreau ca această latură, această parte personală să o țin pentru mine.

N-am putut să ascund nimic și nici n-am vrut să ascund nimic. Toată viața mea a fost o carte deschisă, de la 12 ani de când m-am lansat, dar deocamdată această parte o țin pentru mine și când va trebui să aflați ceva o să vă povestesc. E important să ai sprijin și susținere și să fie cineva alături de tine”, a declarat Andreea Bălan.

Urmăriți Impact.ro și pe