Unde a plecat Andreea Bălan după despărțirea de Tiberiu Argint. Artista nu s-a ferit, a făcut totul public

Ana Anitoiu, Gabriel Peneș 12.10.2021, 16:38

Andreea Bălan și-a făcut bagajele și a plecat din România după ce s-ar fi despărțit de Tiberiu Argint. Cântăreața a făcut totul public. Iată ce destinație a ales pentru ea și cele două fiice ale ei.

De ce s-ar fi despărțit Andreea Bălan și Tiberiu Argint

Deși niciunul dintre ei nu a confirmat despărțirea, Andreea Bălan și Tiberiu Argint au șters de pe conturile lor de socializare fotografiile pe care le aveau împreună. Ruptura dintre ei doi s-ar fi produs în urmă cu câteva săptămâni.

Unul dintre motivele pentru care Andreea Bălan s-a supărat a fost acela că sora lui Tiberiu Argint, Sonia Argint, i-a luat un interviu lui George Burcea, fostul soț al cântăreței și tatăl celor două fetițe ale ei. În plus, artista ar fi fost nemulțumită de faptul că partenerul ei nu se comporta afectuos cu fiicele ei, atunci când o vizita.

Cei doi sărbătoriseră primul an de relație în Dubai, la plajă, la piscină și în restaurante din zgârie-norii Emiratelor Arabe Unite. ”Sunt foarte fericită de această vacanță în Dubai și de primul an împreună cu Tibi, sper la cât mai mulți. A fost un an minunat.”, a spus ea atunci.

La rândul lui, Tiberiu Argint a confirmat relația cu Andreea Bălan pe rețelele de socializare abia în luna iunie, când artista a împlinit 37 de ani. ”La mulți ani, iubita mea”, a scris el alături de o imagine în care apăreau împreună.

Unde a plecat Andreea Balan dupa despartirea de Tiberiu Argint. Artista nu s-a ferit, a facut totul public
Andreea Balan si fiicele ei

Unde a plecat Andreea Bălan după ce s-a despărțit de Tiberiu Argint

La ceva timp după ce relația ei cu Tiberiu Argint s-ar fi încheiat, Andreea Bălan a plecat într-o vacanță alături de fiicele ei și de mama ei. Cântăreața a ales să petreacă puțin timp la un resort de lux aflat în apropiere de Egipt.

Andreea Bălan a publicat mai multe imagini de acolo în care zâmbește larg alături de fiicele ei, semn că a trecut cu bine peste noua dezamăgire în dragoste.

Cântăreața a avut parte de dezamăgiri în viața personală. Mai întâi relația cu Keo a luat sfârșit, după ce artistul a înșelat-o, iar apoi, când credea că și-a găsit jumătatea și că nimic nu mai putea sta în calea fericirii lor, căsnicia ei cu George Burcea a luat sfârșit. În plus, a fost cât pe ce să-și piardă viața atunci când a născut-o pe cea de-a doua fiică a ei.

”L-am iertat pe George Burcea. Da, dar nu pot spune mai multe pentru că suntem în proces de divorț. Am ajuns la concluzia ca eram în etape diferite în viața, nu eram în același punct. Da, credeam că o să fiu soție toată viața, asta mi-am dorit când am îmbrăcat rochia de mireasă. Nu regret nimic, nici pe el, datorită lui am două fetițe minunate”, a spus Andreea Bălan la podcastul lui Cătălin Măruță.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...