Cristi Borcea, dezvăluire neaşteptată. Unde îşi ţinea afaceristul averea, în anii ’90. „Nu aveam ce să mai fac cu banii”

Iancu Andreea 20.01.2021, 20:21
Cristi Borcea, dezvăluire neaşteptată. Unde îşi ţinea afaceristul averea, în anii ’90. „Nu aveam ce să mai fac cu banii”

Unul dintre cei mai bogați oameni din România a mărturisit cum a făcut bani în anii ’90. Cristi Borcea a reușit să acumuleze o sumă impresionantă în conturi de-a lungul anilor, însă aspectul inedit este legat de locul unde își ținea afaceristul averea în trecut. El a vorbit despre viața sa în cadrul unui interviu recent.

Cristi Borcea a făcut bani într-un mod incredibil, în anii ’90

Este celebru pentru statutul de președinte al clubului Dinamo pe care l-a deținut o lungă perioadă de timp, dar și pentru viața amoroasă atât de tumultoasă. Până la vârsta de 51 de ani, Cristi Borcea a trecut deja prin trei mariaje, are nouă copii și a făcut chiar și pușcărie. Viața sa poate fi considerată spectaculoasă, iar sumele uriașe de bani pe care le deține astăzi în conturi își au originea încă de la vârsta de 15 ani. Pe atunci, omul de afaceri reușea să câștige sume importante în urma închirierii unui aparat video.

După ce a făcut bani frumoși în adolescență, Cristi Borcea a trecut la o afacere în toată regula în domeniul carburanților. El a început în perioada comunistă, lucrând ca gestionar la un centru de butelii și s-a bucurat că în acea perioadă se putea face bișniță cu buteliile. Potrivit declarațiilor afaceristului, la Revoluție, Cristi Borcea strânsese deja aproximativ 600.000 de lei. Astăzi, însă, el a devenit milionar în euro.

Cristi Borcea a dezvăluit unde își ținea averea ascunsă în trecut
Cristi Borcea a dezvăluit unde își ținea averea ascunsă în trecut

Unde își ținea afaceristul averea, după Revoluție

În cadrul emisiunii moderate de Denise Rifai, 40 de întrebări, de la Kanal D, Cristi Borcea a vorbit despre satisfacția pe care i-au adus-o banii. Omul de afaceri a recunoscut că senzația de putere pe care i-o conferă sumele impresionante pe care le deține este una plăcută, afirmând că apogeul carierei sale a fost atins în timp ce se afla la conducerea clubului Dinamo.

Banii aduc o liniște, dar în primul rând îți dau putere. Puterea este cea mai importantă. Dumnezeu mi-a dat din fiecare câte puțin, mi-a dat și 1,90 (înălțime), mi-a dat și bani, dar cel mai important mi-a dat putere. Și tot timpul am fost puternic, iar apogeul l-am atins la Dinamo, a spus Cristi Borcea.

Și pentru că întrebările inedite au continuat, Borcea a dezvăluit și locul în care își ținea ascunsă averea în anii ’90.

În 90 nu aveam ce să fac cu banii, a venit Țălnar (n.red. antrenorul Cornel Țălnar) la mine acasă și cum alții au bibliotecile pline cu cărți, când i-am deschis-o (biblioteca), era plină de bani. Țălnar a fugit din casă că a crezut că am spart o bancă ceva, a povestit afaceristul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...