Cristi Borcea și Valentina Pelinel se pregătesc să fie din nou părinți? ”La vârstele astea nu e deloc ușor”

Cristian Cojocaru / 11.01.2021, 08:40
Cristi Borcea și Valentina Pelinel se pregătesc să fie din nou părinți? ”La vârstele astea nu e deloc ușor”

După ce și-au petrecut sărbătorile de iarnă în familie undeva la munte, în urma unui interviu pentru Click!, Valentina Pelinel a făcut o afirmație cu privire la ideea ca ea, împreună cu Cristi Borcea, să devină din nou părinți. Iată ce a declarat fotomodelul!

Se pregătesc Borcea și Pelinel să devină părinți?

Valentina Pelinel și Cristi Borcea reprezintă un cuplu puternic din showbiz-ul românesc. Aceștia au ales să petreacă sărbătorile la munte, alături de cei trei copii ai lor bucurându-se de zăpadă, în sânul familiei. O vacanță specială, alături de gemene și băiețelul lor. Cei doi nu exclud varianta de a deveni din nou părinți.

Deși are un corp de invidiat, Valentina Pelinel nu s-a abținut din a savura bucatele tradiționale, cu atât mai mult în preajma sărbătorilor, când toată lumea se bucură de astfel de preparate. Acesteia i-au lipsit momentele de a face mișcare alături de antrenoarea Luminița Nicolescu. Merge la sală zilnic în cursul săptămânii timp de o oră pe zi, pentru a-și întreține tonusul muscular.

Fotomodelul reușește cu brio să își împartă programul atât pentru a face mișcare, precum și de a se îngriji și de creșterea copiilor, aceștia fiind deja la grădiniță. Deși Milan, băiețelul celor doi s-a obișnuit destul de repede cu ideea că merge la grădiniță, pentru gemene a fost ceva mai delicat. În timpul celor patru ore pe care copiii îi petrec la grădiniță, frumoasa româncă reușește să aibă grijă de corp, să-și întrețină părul și nu numai,  lăudându-se cu un program foarte bine organizat.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea nu exclud varianta de a deveni părinți din nou
Valentina Pelinel și Cristi Borcea nu exclud varianta de a deveni părinți din nou

Petrecere în familie

La întrebarea reporterului dacă își mai doresc copii, Valentina a răspuns râzând că nu se știe niciodată ce îți poate rezerva viitorul.

”Nouă ne plac, dar deocamdată avem casa plină de copiii (râde). Nu spun nu, cine știe ce îți poate aduce ceasul. De când îi avem pe cei mici, suntem foarte fericiți. Evident că nu este deloc ușor, mai ales la vârstele acestea, dar satisfacția e mare. Nu se compară cu absolut nimic pe lumea asta zâmbetul lor, bucuria din ochii lor. E un sentiment special, unic.” a declarat Valentina Pelinel pentru click.ro.

Frumoasa familie urmează să se mai bucure de o petrecere împreună. Cristi Borcea urmează să împlinească vârsta de 51 de ani pe data de 17 ianuarie, o petrecere pe care au ales să o petreacă în familie. În decembrie a fost ziua de naștere a Valentinei, urmând a le sărbători pe gemene în luna martie și apoi pe Milan.

Anul trecut a fost un an greu pentru toată lumea, reușind să îi afecteze și pe ei, dorindu-și sănătate și normalitate de la noul an.

”Anul care vine tocmai a trecut a fost dificil pentru noi toți. Îmi doresc sănătate și normalitate. Cred că toată lumea își dorește asta, nu?!”, a mai adăugat frumosul fotomodel.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI