Cristi Borcea s-a transformat total de când a ieșit din închisoare. Hotărârea pe care a luat-o fostul șef de la Dinamo

Ana Anitoiu 10.11.2020, 21:04
Cristi Borcea s-a transformat total de când a ieșit din închisoare. Hotărârea pe care a luat-o fostul șef de la Dinamo

Cristi Borcea s-a transformat total de când a ieșit din închisoare. Decizia pe care a luat-o fostul șef de la Dinamo, de când a fost eliberat condiționat, este uimitoare.

Cum s-a transformat Cristi Borcea de când a ieșit din închisoare

De când a fost eliberat condiționat, viața lui Cristi Borcea s-a schimbat. De altfel, fost șef de la Dinamo a spus că se simte transformat.

Recent, Cristi Borcea s-a relaxat alături de soția sa, Valentina Pelinel, și de Milan, fiul lor, în parcul cu dinozauri de la Râșnov, precum și în Delta Dunării. În unele dintre imagini, cei trei apar zâmbitori, iar în altele, apar purtând măști de protecție.

Cristi Borcea se află în libertate de un an. El a decis să ia o pauză de la afacerile sale și să dedice mai mult din timpul său familiei. ”Da, chiar sunt fericit acum!”, a spus el.

Cristi Borcea, Valentina Pelinel si fiul lor, la Rasnov

Afaceristul are nouă copii. Primii trei sunt din prima lui căsnicie, cu Mihaela Borcea: Patrick (23 de ani) şi gemenii Antonia Melissa şi Angelo (17 ani). Cristi Borcea mai are o fiică, în vâcrstă de 14 ani, Carolyn, din relația sa cu avocata Simona Voiculescu.

De asemenea, Cristi Borcea are doi copii din căsnicia cu Alina Vindican – George Alexandru (9 ani) şi pe Gloria (7 ani). Din mariajul cu Valentina Pelinel, omul de afaceri are un băiat, Milan (4 ani), și două fetițe gemene, Indira și Rania, de un an și 8 luni.

”Ei sunt comoara mea! Mi-am luat pauză de la afaceri, de la tot, cât timp au stat ei aici, lumea poate să meargă înainte și fără mine. Le-am dedicat lor timpul, fiindcă mi-era dor de ei. A început să mă prindă bine viața de familist”, a mai adăugat Cristi Borcea.

Cristi Borcea s-a schimbat de cand a iesit din inchisoare. Ce decizie a luat
Cristi Borcea, Valentina Pelinel si fiul lor, la munte si in Delta Dunarii

Cristi Borcea a câștigat 500.000 de dolari

Cristi Borcea ar fi reușit să vândă de curând locuința de lux din Miami pe care o deținea, obținând 500.000 de dolari.

Este vorba despre un apartament de lux din Miami pe care Cristi Borcea l-a cumpărat cu 1.45 de milioane de dolari, în anul 2011, atunci când petrecea mult timp în Florida.

Însă, la doar o jumătate de an de când l-a cumpărat, Cristi Borcea s-a gândit să renunțe la el. A vrut să își scoată banii, dar nu a reușit. În timp, însă, prețul a crescut.

Apartamentul de lux din Miami are trei dormitoare, patru băi, un living, o suprafață de 300 de metri pătrați și se află la malul oceanului.

În anul 2020, potrivit GSP, apartamentul a fost evaluat la suma de 2.2 milioane de dolari, Cristi Borcea a lăsat prețul la 1.9 milioane de dolari și l-a vândut unei companii farmaceutice, reușind să iasă pe plus: un profit de 500.000 de dolari. Detalii, AICI!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...