Mărturisirea jenantă făcută de Cristi Borcea. Ce femeie a lovit, în trecut, afaceristul

Stan Filon 20.01.2021, 12:48
Mărturisirea jenantă făcută de Cristi Borcea. Ce femeie a lovit, în trecut, afaceristul

Cristi Borcea s-a făcut de râs la televizor, după ce a răspuns unei întrebăi puse de Denise Rifai, în emisiunea ei de la KanalD. Fostul finanțator al lui Dinamo a fost nevoit să răspundă unei serii de 40 de întrebări destul de complicate.

Cristi Borcea a făcut o mărturisire jenantă

“Ați sedus-o pe judecătoarea care v-a achitat?”, “Cum se fac banii din închisoare?”, “Sunteți un om fără scrupule în amor?”, “Ați lovit vreodată o femeie?”, “Le-ați cumpărat tăcerea soțiilor dumneavoastră?”, “Cui îi mulțumiți pentru averea dumneavoastră?”, “Poate Cristi Borcea să fie bărbatul unei singure femei?”.

Sunt doar câteva dintre întrebările care i-au fost adresate lui Cristi Borcea de către jurnalista Denise Rifai. Prezentatoarea l-a mai întrebat pe omul de afaceri dacă a lovit vreodată o femeie. După o ezitare de câteva secunde, Cristi Borcea a venit cu răspunsul. A fost afirmativ.

Cristi Borcea a facut o marturisire jenanta
Cristi Borcea a facut o marturisire jenanta

A fost întrebat dacă a lovit vreodată vreo femeie

Presa a tot scris de episoadee de violență la care Cristi Borcea o supunea pe Alina Vidican, fosta sa soție. Aceasta a fost fotografiată de multe ori plângând la volan și de nenumărate ori a fost nevoităsă poarte ochelari de soare, chiar dacă afară era înnorat sau chiar noapte.

Alina Vidican apela la aceste tertipuri pentru a masca, atât cât putea, urmele lăsate pe fața ei de violența la care era supusă de către partenerul ei de viață.

Acum, Cristi Borcea a recunoscut că a agresat-o pe Alina Vidican, dar nu nu la penitenciar, așa cum s-a scris în presă. ”Da. Dar Alina nu s-a certat niciodată cu Mihaela, veneau tot timpul împreună la mine la vizită, la penitenciar. Și la mine la camera conjugală nu a venit niciodată (n.red Alina), nu aveam cum să dau în ea. Astea sunt prostii și fabulații”, a răspuns Borcea.

Alina Vidican, victima lui Cristi Borcea

La întrebarea ”Dar pe Alina în alt context ați lovit-o?”, dinamovistul a răspuns la fel de ferm: ”În alt context, da! Dar nu cât am fost în penitenciar”.

Cristi Borcea este căsătorit acum cu Valentina Pelinel, cu care se înțelege de minune. Cel puțin așa susține soția sa, care i-a urat recent ”La mulți ani” omului de afaceri, la împlinirea vârstei de 51 de ani. pelinel a vorbit despre secretul unei căsnicii fericite.

”Comunicarea e cheia! Cu soțul meu stau seara pe terasă. Petrecem uneori și două, trei ore în care povestim, povestim, povestim. După care ne dăm seama ce chimie există și ce bine e să stai cu un om așa toată ziua să nu te plictisești”, spunea Valentina Pelinel.