Ce poreclă are Francisca, femeia care a înlocuit-o pe Viviana Sposub la Pro TV. Cum s-a făcut remarcată

Iancu Andreea 11.03.2021, 14:47

O nouă prezență feminină a apărut în peisajul media de la Pro TV. Francisca este femeia care a înlocuit-o pe Viviana Sposub, după ce aceasta din urmă nu a mai revenit la emisiunea Vorbește lumea. Frumoasa brunetă și-a primit cu mult entuziasm noul rol în emisiune, deși vocația sa este cu totul alta. Noua vedetă a postului a mai apărut pe micul ecran într-o postură cu totul diferită, care a cucerit publicul la acel moment.

Francisca Dulceanu, noua prezență feminină de la Vorbește lumea

Viviana Sposub pare să fi luat o pauză de la aparițiile TV, după ce emisiunea Ferma de la Pro TV a luat sfârșit. Totuși, locul pe care iubita lui George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, îl ocupa în cadrul emisiunii Vorbește lumea a fost luat de către o altă apariție feminină, cel puțin la fel de focoasă precum Viviana. Francisca Dulceanu, noua prezentatoare de la Pro TV a înlocuit-o pe Viviana Sposub și urmează să prezinte rubrica meteo în cadrul emisiunii. Tânăra a fost primită cu mult entuziasm de noii săi colegi, Cove și Lora, care au întâmpinat-o cu brațele deschise pe frumoasa brunetă.

De astăzi ne mărim echipa. E vremea să o primim în viaţa noastră pe Francisca. Bine ai venit! Noua noastră colegă! Tu ne vei ţine la curent cu datele despre vreme, a spus Cove în direct.

Nici Francisca nu s-a lăsat mai prejos și a anunțat chiar și pe Facebook noua sa colaborare. De asemenea, la prima sa emisie, noua prezență feminină de la Pro TV și-a mărturisit emoțiile și totodată entuziasmul pentru noua postură.

Doamne, ce mă bucur! Sunt foarte fericită că sunt cu voi! Am ceva emoţii, dar eu sper că sunt constructive şi că o să facem treabă bună. Vreau să spun că atunci când eram micuţă, în preajma sărbătorilor de iarnă, aşteptam să îmi spună Busu că va ninge, vara aşteptam să îmi spună că va fi cald. Şi eram tare supărat când nu se întâmpla aşa. Acum sper să nu supăr niciun copil. Eu o să am grijă să ne distrăm, să fie cu veselie, cu voie bună. Acesta este scopul meu în această emisiune! Şi dacă o să mă bâlbâi, oamenii sper să mă ierte, a transmis Francisca, cea care a înlocuit-o pe Viviana Sposub la Vorbește Lumea.

Francisca Dulceanu, noua prezentatoare de la Vorbește lumea
Francisca Dulceanu, noua prezentatoare de la Vorbește lumea

Cine este, de fapt, Francisca, cea care a înlocuit-o pe Viviana Sposub

Deși pare o prezență proaspătă în lumina reflectoarelor, Francisca are ceva experiență cu camerele de filmat. Bruneta este cântăreață, de-a lungul timpului bucurându-se de succes datorită pieselor sale: „Piatra de pe inimă”, „Arunci cu umbre”, „Lacăt la inimă”, „Doi străini” sau „Umărul pe care plângi”. Totodată, ea a participat în anul 2012 la X Factor România. Pe când avea numai 18 ani, Francisca Dulceanu reușea să cucerească juriul X Factor cu vocea sa, fiind considerată chiar o speranță jazz în cadrul competiției după o interpretare fabuloasă a piesei „At last” a Ettei James.

Pe de altă parte, formele voluptoase ale brunetei i-au adus și porecla de Kim Kardashian de România, existând o asemănare între româncă și vedeta americană. Totuși, noua apariție a Franciscăi este mult mai proaspătă și cu mai puține kilograme, după ce cântăreața a slăbit 20 de kilograme în doar 4 luni de zile.

Și eu am avut nevoie de ajutorul unui specialist! Asta pentru că de câte ori am încercat să fac ceva de capul meu haotic niciodată nu mi-a reușit!, a povestit Francisca Dulceanu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...