Gabriela Cristea, Kim Kardashian de România? Va avea propriul reality show, alături de întreaga familie

Iancu Andreea 13.01.2021, 10:53
Gabriela Cristea, Kim Kardashian de România? Va avea propriul reality show, alături de întreaga familie

Fanii vedetei așteptau de multă vreme o revenire a prezentatoarei în televiziune. Deși nu va modera propria emisiune, Gabriela Cristea a anunțat că va face parte dintr-un reality show, alături de soțul său, Tavi Clonda și cele două fetițe ale cuplului. Astfel, publicul va putea descoperi cum arată o zi obișnuită din viața lor de familie.

Gabriela Cristea va avea propriul reality show

Noul an vine cu o mulțime de surprize în rândul vedetelor autohtone. Printre acestea se numără și prezentatoarea Gabriela Cristea, care a făcut un anunț așteptat de mulți fani și inclusiv de familia sa. Vedeta revine în televiziune, însă în cadrul unui format neobișnuit pentru ea. Deși a cucerit publicul telespectator prin intermediul emisiunilor prin care ajuta tinerii să își găsească jumătate, acum Gabi Cristea va fi protagonista unui reality-show. Alături de familia sa, prezentatoarea își va deschide ușa casei pentru cei care doresc să afle mai multe despre viața sa de zi cu zi.

Noul proiect pe care Gabriela și Tavi urmează să îl lanseze va începe din 20 ianuarie și va fi difuzat la Antena Stars în fiecare miercuri și joi, de la ora 21:00. Emisiunea se va numi „Fetele lui Tavi by Gabriela Cristea”, iar telespectatorii vor putea să surprindă imagini inclusiv cu cele două fiice, Bella Victoria Margot şi Thea Iris Selena. Publicul va urmări astfel în premieră cum decurge o zi normală din viața celor două vedete, care se străduiesc să împartă viața de familie, alături de micuțe, dar și activitățile legate de carieră.

Gabi Cristea și Tavi Clonda, protagoniști în propriul reality-show
Gabi Cristea și Tavi Clonda, protagoniști în propriul reality-show

Tavi Clonda: „Noi suntem bune gazde”

În ciuda bucuriei de a reveni pe micile ecrane, Tavi Clonda și Gabriela Cristea sunt conștienți că nu este deloc simplu să fii filmat în permanență. Totuși, optimiști din fire, cei doi soți sunt pregătiți să facă față cu brio acestei noi provocări.

Cine ne ştie, cunoaşte faptul că noi suntem bune gazde, deci o să îi primim pe cei din faţa micilor ecrane cu braţele deschise la noi acasă şi în vieţile noastre! Nu este uşor, suntem conştienţi că nu va fi uşor, chiar dacă noi avem experienţă în televiziune, acest proiect este cu totul şi cu totul nou şi diferit. Vom avea o echipă de filmare cu noi în permanenţă, ceea ce nu e puţin lucru, dar eu zic că vom face faţă cu bine. Acest proiect este o provocare, nu ştiu dacă cea mai mare din viaţa noastră, dar cu siguranţă una dintre cele mai mari!, a spus Tavi Clonda, potrivit paginademedia.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...