Cântăreaţa celebră a recunoscut tot. I-a spus lui Smiley, de faţă cu toată lumea. “Te pup, nu te-am uitat”

Ana Anitoiu 08.03.2021, 20:50

O cântăreaţa celebră a recunoscut tot, în ediția de luni a emisiunii ”Românii au Talent”. Artista i-a spus lui Smiley, de faţă cu toată lumea: “Te pup, nu te-am uitat”, iar juratul, care urmează să devină tată pentru prima dată, și-a pus mâinile la ochi.

Smiley, în bucluc, la ”Românii au Talent”?

Pe scena emisiunii ”Românii au Talent” a revenit o concurentă din sezonul 6 al show-ului, Adriana Popescu, în vârstă de 43 de ani, din Satu Mare. De meserie arhivar, dar cu o pasiune pentru ”hair styling”, femeia a venit din nou să îi surprindă pe jurați. Concurenta a adus aminte că data trecută a fost calmată de Florin Călinescu, care a pupat-o pe obraz, ca să-i mai alunge emoțiile. ”La asta mă pricep, e adevărat”, a spus el.

Data trecută, Adriana Popescu a coafat câteva fete ca să prezinte numele emisiunii ”Românii au Talent” făcut din păr. Apoi, le-a alăturat coafurile și a format un trandafir. Acum, femeia a dus totul la un alt nivel. A făcut o prezentare de modă inedită. ”Ce surpriză, vai! Incredibil, incredibil! Sunt rochii făcute din extensii de păr”, a reacționat Andra, încântată. Între modelele concurentei s-a numărat și o cântăreață celebră care l-a determinat pe Smiley să-și pună mâinile în cap.

Cantareata celebra a recunoscut tot. I-a spus lui Smiley, de fata cu toata lumea.
Bianca Rus, la ”Romanii au Talent”

Ce i-a spus cântăreața celebră lui Smiley, de față cu toată lumea

Pe scena ”Românii au Talent” a defilat și cântăreața Bianca Rus. ”Ooo, Cruella de Vil!”, a reacționat Smiley, înainte ca artista să-l facă să-și acopere fața cu mâinile. ”Te pup, Smiley. Nu te-am uitat cu melodia”, a spus ea, trimițându-i o bezea iubitului Ginei Pistol.

La final, însă, după ieșirea ei de pe scenă, Smiley s-a dat de gol. Habar n-avea că în fața lui fusese Bianca Rus. De altfel, și Florin Călinescu a rămas stupefiat. ”Da, ea e!”, i-a asigurat Andra. Cântăreața a avut o apariție senzațională, cu o siluetă de invidiat, după ce a slăbit peste 60 de kilograme.

Ce a făcut cântăreața ca să slăbească peste 60 de kilograme

Bianca Rus este astăzi de nerecunoscut. Dacă în trecut avea probleme cu kilogramele în plus, acum are o siluetă splendidă. În urmă cu ceva vreme, artista a dezvăluit ce eforturi colosale a făcut pentru a-și îndeplini visul de a fi slabă. În primul rând, și-a făcut o operație de micșorare a stomacului.

”Lumea nu știe, dar eu după operație, m-am închis în sală trei luni. Am dispărut, am plecat acasă la Satu Mare și nimeni nu m-a văzut. Am ținut un regim foarte drastic, am ținut exact dieta care mi s-a dat după operație. Făceam 3-4 ore de sport pe zi. Trei luni de zile asta am făcut. Sport și dietă! Atât. Asta a fost viața mea”, a povestit Bianca Rus într-un live pentru pagina de Facebook WOWbiz.ro.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI