Viviana Sposub şi George Burcea, planuri de căsătorie. “Abia aştept să le spun nepoţilor”

Cristian Cojocaru 23.02.2021, 20:17
Viviana Sposub şi George Burcea, planuri de căsătorie. “Abia aştept să le spun nepoţilor”

Invitată în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, Viviana Sposub pare să aibă planuri de căsătorie cu George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan. Aceasta a făcut mai multe dezvăluiri despre cum merge relația între ei dar și despre cum vede viitorul alături de George.

Apar planuri de căsătorie în viața Vivianei Sposub

Aflată în platoul emisiunii ”La Măruță”, fost asistentă TV a depănat amintiri despre cum s-a îndrăgostit de actorul George Burcea, chiar în timpul show-ului ”Ferma”. Viviana a făcut mai multe dezvăluiri despre viața de cuplu dar și despre cum vede viitorul său. Vedeta a fost profund impresionată de atenția de care dă dovadă George dar și de romantismul incurabil care îl împinge să îi cumpere flori de fiecare dată.

„George e foarte atent cu mine, mai ales când îmi aduce flori. De fiecare dată când îmi ia trandafiri, curăță spinii de pe el. Pe toți. George este mereu cu mine, oriunde mă duc. Ferma nu a fost un proiect, ci o realitate pe care noi am trăit-o acolo. L-am cunoscut pe George acolo deși suntem amândoi din Botoșani. Ferma mi-a schimbat viața. I-am spus mamei că nu mă interesează niciun băiat. Voiam să îmi iau un apartament, dar am câștigat ceva mai prețios: un suflet pereche”, a mărturisit  Viviana.

Viviana Sposub afirmă fără rețineri că dacă nu se cunoșteau în cadrul emisiunii, în alte circumstanțe nu l-ar fi băgat în seamă pe actor.

”Dacă nu îl cunoșteam acolo, nu îl băgam în seamă. Aveam altă impresie despre el. Dar am văzut cum trăiește zi de zi, cât de simplu este. eu l-am sărutat în a noua zi de filmare, a fost foarte repede. O zi durează cât o săptămână la Ferma. Trebuia să filmăm mult, o zi era foarte lungă ”, a mai adăugat aceasta.

Viviana Sposub și George Burcea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste
Viviana Sposub și George Burcea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste

Cei doi nu locuiesc încă împreună

Fosta asistentă TV povestește că în ziua în care s-au sărutat, a crezut că va părăsi competiția. Viviana Sposub mărturisește că le va povesti nepoților cum și-a găsit sufletul ea sufletul pereche dar și faptul că se vede o femeie măritată.

”În ziua în care l-am sărutat, am crezut că plec acasă. În pădure am aflat că mai am o șansă, de fapt. Am stat o săptămână în pădure și apoi l-am revăzut pe George. Abia aștept să le spun nepoților cum mi-am găsit eu sufletul pereche.

Eu mă văd măritată, tânără vreau să fiu (n.r. Mireasă și soție). Nu ne-am mutat împreună, se scriu multe despre noi. Majoritatea lucrurilor au o sămânță de adevăr. M-a deranjat ce ai spus tu despre mine (n.r. Către Cătălin Măruță), am acasă un carnețel”, a declarat Viviana Sposub la Pro TV.

Relația dintre cei doi s-a înfiripat în cadrul emisiunii ”Ferma”. Deși unele persoane o critică pe Viviana că s-ar fi băgat în relația dintre George și Andreea Bălan, se pare că lucrurile dintre cei doi erau deja reci de ceva vreme. Îndreptățit ca și Andreea Bălan, să își refacă viața, George a acordat o șansă acestei relații care pare să meargă de minune.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI