Ce a făcut Viviana Sposub pentru fiica lui George Burcea. Andreea Bălan nu se aștepta, ea petrecea la ziua fetei

Ana Anitoiu 06.03.2021, 16:00

Viviana Sposub a făcut un gest în văzul tuturor pentru fiica lui George Burcea, actualul ei iubit. Andreea Bălan nu se aștepta la așa ceva, la ziua de naștere a fetiței și la doi ani de când cântăreața a fost la un pas de moarte, deoarece a suferit o complicație în timpul operației de cezariană, numită ”embolia cu lichid amniotic”.

Ce a făcut Viviana Sposub pentru fiica lui George Burcea

Fiica cea mică a Andreei Bălan și a lui George Burcea, Clara, a împlinit 2 ani, joi, 4 martie. Cu această ocazie, Viviana Sposub i-a făcut o urare micuței pe internet, în contextul în care iubitul ei n-a apărut în imaginile de la petrecerea organizată de cântăreață pentru fetiță.

”La mulți ani, Clărița Scărița!”, a scris Viviana Sposub pe Insta Story, unde a publicat și o imagine adorabilă cu fetița, una în care George Burcea îi apăsa pe obraji, spre amuzamentul tuturor.

Ce a facut Viviana Sposub pentru fiica lui George Burcea. Andreea Balan nu se astepta, ea petrecea la ziua fetei
Andreea Balan, imagine de la petrecerea fiicei ei, Clara

Andreea Bălan, despre petrecerea fiicei sale

De cealaltă parte, Andreea Bălan a povestit pe Instagram că a sărbătorit-o pe Clara cu o mică petrecere ce a fost plină de râsete și voie bună. La eveniment au participat oameni pe care artista ”îi iubește” și nașii care au botezat-o pe fetiță, Aurelian Temișan și Monica Davidescu, despre care a spus că sunt ”mereu implicați și devotați”.

”Ne-am simțit minunat, sunt foarte fericită și mulțumesc tuturor pentru mesajele frumoase! Mă bucur mult că vă place (melodia, n.r.) «Amintiri» și că v-a emoționat atât de mult”, a scris Andreea Bălan pe Instagram, unde a publicat mai multe fotografii de la petrecere.

Ce și-a propus Andreea Bălan să facă în fiecare an, la data de 4 martie

Andreea Bălan nu poate uita prin ce clipe de coșmar a trecut la data de 4 martie, atunci când a devenit mamă pentru cea de-a doua oară. Cântăreața și-a propus ca în fiecare an, de ziua de naștere a Clarei, să lanseze câte o melodie emoționantă, în amintirea acelei zile în care ea a primit o a doua șansă la viață.

”Dragii mei, cu emoție și cu multă dragoste, vă prezint azi «AMINTIRI», una dintre cele mai emoționante piese din cariera mea. Pentru mine, ziua de 4 martie este foarte importantă, deoarece este ziua în care am primit o a două șansă la viață. În această zi s-a născut Clara și de aceea vreau ca în fiecare an, pe 4 martie, să lansez o piesă de suflet. Anul trecut am lansat «Inimă de fier», melodia care mă reprezintă și îmi dă putere, iar anul acesta lansez împreună cu voi «Amintiri», piesă foarte emoționantă, care spune povestea copilăriei și a adolescenței noastre”, a transmis Andreea Bălan pe Instagram.

Ce schimb de declarații de dragoste și-au făcut Andreea Bălan și Tiberiu Argint de Dragobete

De Dragobete, Andreea Bălan s-a fotografiat cu un buchet splendid de trandafiri roz. ”Azi sărbătoresc iubirea de Dragobete, această sărbătoare românească cu rădăcini în tradițiile dacice”, a scris ea în descriere, urându-le fanilor ei să aibă parte de multă iubire și înțelepciune.

Tiberiu Argint, actualul ei partener, s-a numărat printre persoanele care au comentat la această fotografie. El a dezvăluit astfel că nu a fost alături de artistă în această zi specială, dar i-a promis că o vor sărbători la revenirea lui. ”Sărbătorim când mă întorc. Love ya”, i-a scris el. Andreea Bălan i-a răspuns cu ”me too” (”și eu”, n.r.).

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI