Viviana Sposub și Anna Lesko, sărut pătimaș la Ferma. Au încins atmosfera în doar câteva secunde FOTO

Andreea Bisinicu / 14.10.2020, 10:53
Viviana Sposub și Anna Lesko, sărut pătimaș la Ferma. Au încins atmosfera în doar câteva secunde FOTO

Viviana Sposub și Anna Lesko au avut parte de un sărut pătimaș la „Ferma” de pe PRO TV. Cele două vedete au scăpat de inhibiții în timpul unei petreceri organizate în miez de noapte. Ce reacție au avut ceilalți concurenți.

Viviana Sposub și Anna Lesko s-au sărutat pătimaș la Ferma

Viviana Sposub și Anna Lesko, sărut pătimaș la Ferma de pe PRO TV. Acesta pare să fie lucrul care stă pe buzele tuturor românilor.

Bruneta și artista din Republica Moldova sunt două dintre cele mai focoase și populare concurente de la „Ferma” de pe Pro TV. Recent, cele două dive au aprins imaginația domnilor cu un sărut pasional, în plină emisiune. Momentul s-a petrecut în fața camerelor de filmat, spre deliciul concurenților spectatori.

Anna Lesko a demonstrat, încă o dată, că este o femeie lipsită de inhibiții și s-a sărutat cu nimeni alta decât frumoasa Viviana Sposub. Spectacolul celor două femei sumar îmbrăcate, în costume de baie, i-a încântat pe ceilalți concurenți, în special pe reprezentanții sexului tare.

Viviana Sposub și Anna Lesko, sărut pătimaș la Ferma. Au încins atmosfera în doar câteva secunde FOTO
Viviana Sposub și Anna Lesko, sărut pătimaș la Ferma. Au încins atmosfera în doar câteva secunde FOTO

Totul s-a întâmplat la o petrecere dată în cinstea reușitelor de până acum ale concurenților, unde Anna Lesko și asistenta de la „Vorbește lumea” au încins atmosfera.

Mai un dans senzual, mai o privire indecentă, mai o mișcare lascivă, până când s-a produs inevitabilul. Viviana Sposub și celebra cântăreață s-au luat în brațe și au avut parte de un sărut focos. Momentul spectaculos a fost savurat de toți cei prezenți.

Anna Lesko, atingeri interzise cu un alt concurent din Ferma

Anna Lesko continuă să facă furori la emisiunea „Ferma”! Senzuala artistă a fost surprinsă în timp ce îi făcea un masaj senzual concurentului Andrei Stoica. După o zi obositoare, vedeta a încercat să-l facă pe colegul ei să se simtă mai bine printr-un masaj.

„La Andrei Stoica îmi place la nebunie fizicul lui. La Piștereanu îmi place foarte mult să glumesc cu el! Atât de mult ne potrivim”, a spus focoasa Anna Lesko în cadrul showului de pe PRO TV.

Viviana Sposub, sărut pătimaș cu George Burcea

Frumoasa Viviana nu este la primul episod de acest gen din cadrul emisiunii de pe PRO TV. Acum o lună, bruneta a fost protagonista unui sărut cu George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan.

Totul s-a petrecut atunci când bruneta a fost eliminată și se pregătea să iasă din competiție. S-a apropiat de actor, l-a luat în brațe și l-a sărutat, iar acesta nu s-a împotrivit. Din contră, se pare că i-a plăcut foarte mult, George Burcea spunând apoi că el o simpatizează pe Viviana și nu respinge ideea unei relații cu ea.

Viviana Sposub și George Burcea formează un cuplu
Viviana Sposub și George Burcea formează un cuplu

 

De atunci, relația dintre cei doi pare că a avansat, deoarece au împărțit mai multe sărutări și îmbrățisări în cadrul emisiunii. Nu se mai ascund de ceilalți, iar între cei doi tineri îndrăgostiți pare să fie ceva foarte serios.

Deși nici Viviana, nici George nu au venit, inițial, cu scopul de a își găsi perechea în această emisiune, iată că destinul a avut alte planuri pentru ei și i-a adus împreună.

Viviana Sposub și George Burcea nu sunt primii concurenți de la Ferma care ajung să formeze o relație. În 2019, Brigitte Sfăt și Florin Pastramă s-au căsătorit la numai câteva luni de relație, după ce s-au cunoscut în cadrul emisiunii de pe PRO TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI