George Burcea și Viviana Sposub s-au dat de gol singuri. Toată lumea a putut să vadă ce fac în weekend împreună

Iancu Andreea 05.10.2020, 08:56
George Burcea și Viviana Sposub s-au dat de gol singuri. Toată lumea a putut să vadă ce fac în weekend împreună

Relația dintre George Burcea și Viviana Sposub capătă tot mai mult contur. Cele mai recente detalii arată că cei doi ar fi petrecut weekendul împreună. Ambii au reușit să se dea de gol în urma postărilor de pe Instagram.

Ce au făcut George Burcea și Viviana Sposub în urmă cu câteva zile

Deși încă nu putem vorbi clar despre o relație, dat fiind faptul că niciunul nu a făcut anunțul public, cei doi porumbei par să nu mai poată trăi unul fără celălalt. Weekendul trecut, George Burcea și Viviana Sposub ar fi petrecut împreună. Aceștia au reușit să se dea de gol în urma unor InstaStory-uri, care par asemănătoare.

Ambii au postat aceleași „pârjoluțe”, pe care le-au savurat cu siguranță împreună. George a menționat în descrierea postării sale doar expresia „Vă pârjolesc!”, în timp ce Viviana a fost puțin mai explicită.

„Ah! Era să uit! Am mâncat și aceste pârjoluțe făcute de un moldovean adevărat!”, adăuga Viviana la descrierea story-ului.

Ulterior, a doua zi, tot printr-o postare de Instagram, George avea să dezvăluie activitățile sale alături de cele două fetițe, Clara Maria și Ella Maya. Cei trei au petrecut timpul împreună și s-au distrat de minune.

Postările de Instagram ale celor doi îndrăgosiți
Postările de Instagram ale celor doi îndrăgosiți

De la concurenți la iubiți

Povestea de dragoste dintre Viviana și George a luat naștere în cadrul competiției Ferma. Orășeni vs săteni, de la PRO TV. Cei doi s-au văzut, s-au plăcut și chiar s-au sărutat pe platoul de filmare.

După eliminarea din Fermă, Viviana Sposub a făcut un gest neașteptat față de George. Mai întâi și-a îmbărțișat colegii, apoi frumoasa prezentatoare a ajuns și la George. Cei doi s-au îmbrățișat prelung și intens, iar tânăra a decis să îl și sărute rapid, sperînd că nu vor fi surprinși de camerele de filmat. Totuși, sărutul dintre George Burcea și Viviana Sposub a fost cât se poate de evident. Iar chipurile celor doi au dezvăluit că este vorba de sentimente adevărate între ei.

Conform unor surse cancan.ro, între cei doi concurenți există o pasiune, pe care însă sunt nevoiți să o ascundă. Se pare că cei din conducerea postului au decis ca George și Viviana să nu dezvăluie deocamdată faptul că au o relație, pentru ca totul să fie mărturisit la finalul emisiunii. Astfel, povestea de dragoste trebuie să se păstreze departe de ochii curioșilor pentru a nu strica planurile deja stabilite.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...