Totul despre Anna Lesko – cât e de înaltă, cu cine s-a iubit și de ce a venit la ”Ferma”

Daria Petrescu 12.10.2020, 18:43
Totul despre Anna Lesko – cât e de înaltă, cu cine s-a iubit și de ce a venit la ”Ferma”

Anna Lesko este una dintre cele mai sexy artiste de la noi. În prezent, aceasta este concurentă la Ferma, unde a devenit un personaj îndrăgit de public, după ce s-a aventurat în discuții picante cu actorul George Piștereanu. Cântăreața nu a fost niciodată căsătorită, însă a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Adrian Nenița, care i-a dăruit un băiețel, pe Adam. Iată cu cine s-a mai iubit interpreta și de ce a participat la Ferma.

Totul despre viața Annei Lesko

Anna Lesko este o cântăreață celebră, dar și pictoriță, lucru mai puțin știut de cei care o urmăresc. De altfel, ea a declarat în urmă cu ceva timp, că a luat lecții de la celebrul Sabin Bălașa.  Vedeta are 1,68 înălțime și  este considerată una dintre cele mai sexy artiste din România, la 41 de ani.

Anna este de origine etnică ucraineană,  din Republica Moldova. La vârsta de 17  ani ea a  venit în vizită în România, unde a hotărât ulterior să se stabilească.

Anna Lesko a cucerit inimile bărbaților români cu senzualitatea ei

Anna Lesko și miliardarul Irinel Columbeanu au avut o relație de 8 ani. De altfel, aceasta a fost și prima relație a artistei. Cei doi s-au cunoscut în anul 1996, în urma unei vizite a Annei Lesko în România alături de un ansamblu de dansuri. Aceștia au pășit pe drumuri separate în anul 2004. Referitor la relația pe care a avut-o, artista a declarat următoarele.

„Lângă Irinel, am fost foarte fericită. L-am iubit, iar asta a făcut să dureze relația noastră mai bine de opt ani; plus că am fost alături de el în niște momente foarte grele. Relația cu el m-a făcut să completez multe lucruri la personalitatea mea, eu fiind în plin proces de maturizare”, a spus vedeta în urmă cu ceva ani.

În presă s-a tot vorbit și despre alte relații ale interpretei. Se pare că aceasta s-a iubit cu Marian Ionescu, liderul grupului muzical Direcția 5,  Liviu Moreanu,  Codin Maticiuc sau Elan Schwartzenberg.

„Chiar dacă presa mă cuplează toată ziua bună ziua cu câte cineva, pentru că e suficient să stau de vorbă cinci minute cu un personaj masculin ca să se iște bârfe, de fapt, au fost extrem de puțini bărbați pe care i-am lăsat să exploreze terenul”, a spus Anna lesko la un moment dat.

Cine a fost iubitul Annei Lesko. Vedeta are împreună cu acesta un băiețel

În urmp cu 6 ani, Anna Lesko a devenit mama unui băiețel, Adam, cu care aceasta are o relație specială. Tatăl lui Adam este DJ Vinnie, pe numele sau real Adrian Nenița, cu care Anna Lesko a trăit o frumoasă poveste de dragoste mai mulți ani. În cele din urmă, aceștia s-au despărțit. Relația lor a fost extrem de discrete, mulți crezând la un moment dat că s-au și căsătorit în secret.

Anna și tatăl băiețelului ei
Anna și tatăl băiețelului ei

Interpreta și George Piștereanu de la Ferma au dormit în același pat

Anna Lesko și George Piștereanu sunt unele dintre cele mai amuzante vedete de la “Ferma. Orășeni vs Săteni”. Cei doi au dormit în același pat, iar discuțiile lor au făcut deliciul publicului.

Anna lesko, alături de George Piștereanu și Burcea, doi dintre preferații ei de la Ferma
Anna lesko, alături de George Piștereanu și Burcea, doi dintre preferații ei de la Ferma

„Am dormit spate în spate, și așa, și așa, și cu picioarele încrucișate la un moment dat”, a spus Anna Lesko, care a declarat că a intrat în Fermă pentru a deminstra că este și altfel decât o știu oamenii.  Iar George a completat: “Mi-am zis, hai să nu mai pun o mână pe ea!”.