În ce filme a jucat George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan

Daria Petrescu / 14.10.2020, 09:06
În ce filme a jucat George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan

George Burcea este în prezent, concurent la Ferma, acolo unde a devenit unul dintre cele mai urmărite personaje de pe micul ecran. Fostul soț al Andreei Bălan s-a îndrăgostit în timpul show-ului de Viviana Sposub și nu s-a sfiit să spună acest lucru. Actorul se află în plin divorț de Andreea Bălan, mama copiilor săi. Puțini sunt însă cei care știu, cum a debutat acesta ca actor și în ce filme a jucat.

George Burcea va apărea într-un film pe HBO

Din punct de vedere profesional, George Burcea se află în plină ascensiune. Odată cu participarea la Ferma, el a devenit unul dintre cei mai îndrăgiți actori. În timpul emisiunii, acesta s-a îndrăgostit de Viviana Sposub, vedeta Pro TV și nu s-a sfiit să recunoască asta, chiar dacă nu a divorțat oficial de Andreea Bălan. Dacă până acum, viața lui personală a fost una discretă, acum lucrurile au luat o altă întorsătură.

S-a îndrăgostit de Viviana Sposub, în plin divorț de Andreea Bălan
S-a îndrăgostit de Viviana Sposub, în plin divorț de Andreea Bălan

George a făcut dezvăluiri despre căsnicia sa cu artista și trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Viviana. Până acum a apărut în doar câteva filme și a jucat pe scena Teatrului Național. De asemenea, el a fost văzut și în diverse reclame la tv de unde încasează bani frumoși.

Potrivit declarațiilor sale, „Sunset Beach”, „un serial din 1997”, l-a determinat pe acesta să urmeze actoria.

„Vedeam acel serial în 97-98, se dădea pe un post național, m-am îndrăgostit de serial, după care am ținut în mine gândul ascuns că, într-o zi, mi-aș dori să fac ceea ce acei actori făceau.

Mult mai târziu, în 2011, m-am întâlnit accidental la o filmare, unde făceam figurație, cu domnul Vlad Rădescu. După un schimb de replici, am hotărât să merg la cursurile dumnealui, pe care le ținea la Universitatea de actorie și iată-mă, așa am dat la Teatru”, a povestit, pentru Libertatea, în urmă cu ceva timp.

George Burcea a fost distribuit mai mult în roluri negative, însă nu l-a deranjat prea mult. A jucat polițiști, asasini și chiar violatori. „Problema nu e de unde te inspiri, problema e să fie roluri, că le faci”, a a spus George Burcea.

Alte filme în care a apărut George Burcea:

Comrade Detective / Tovarășul milițian (2017) – Todd Trailer

Singh Is Bling / Regele Singh (2015) – Right Hand

Dawn of Night / În zorii nopții (2020) – Tony

George Burcea, în filmul „În zorii nopții”
George Burcea, în filmul „În zorii nopții”

Fostul soț va apărea în serialul RUXX, la HBO

Din punct de vedere profesional, lui George Burcea îi merge din ce în ce mai bine. Cel mai recent proiect este serialul RUXX, care va fii difuzat la HBO. El va apărea în câteva episoade.

Pelicula este una românească. Serialul are 8 episoade și este scris Vera Ion, regizat de Iulia Rugină  și Octav Gheorghe. Pe scena Teatrului National, Burcea a jucat în  Azilul de Noapte, unde are rol principal, și Biloxi Blues, unde joacă alături Kira Hagi, fiica lui Gheorghe Hagi. Rămâne de văzut ce proiecte importante vor mai apărea pentru actor și dacă își va vedea visul împlinit în cariera sa.

Andreea Bălan și George Burcea au ajuns la tribunal

După o relație de cinci ani, cei doi au decis să se despartă . Au împreună două fetițe, care locuiesc în prezent cu mama lor. Până acum, actorul și fosta soție nu au divorțat oficial

Între cei doi, se pare, nu mai există cale de împăcare. Drept urmare, demersul din fața judecătorilor va continua. Zilele acestea a avut loc și prima înfățișare la tribunal, care nu a decurs se pare, așa cum au plănuit. Andreea Bălan nu vrea să cedeze custodia fetițelor sale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI