Bat clopotele de nuntă pentru George Burcea? Ce a dezvăluit fostul soț al Andreei Bălan, la PRO TV, despre relația cu Viviana Sposub

Bat clopotele de nuntă pentru George Burcea?

Andreea Bălan e istorie! George Burcea se gândește serios să înceapă o poveste cu Viviana Sposub. Ce declarații a făcut actorul în legătura cu potențiala relație dintre el și frumoasa brunetă.

George Burcea se gândește să se însoare cu Viviana?

Se pare că relația dintre George Burcea și frumoasa asistenta TV s-ar putea concretiza la starea civilă! Actorul nu respinge total ideea de a se însura din nou și de a începe o relație cu Viviana Sposub.

Întrebat de George Piștereanu, la „Ferma”, dacă își va pune pirostriile, actorul a răspuns că da. Deși contextul a presupus un schimb de glume între cei doi actori, e clar pentru toți faptul că George Burcea nutrește sentimente pentru Viviana Sposub.

 Bat clopotele de nuntă pentru George Burcea? Ce a dezvăluit fostul soț al Andreei Bălan, la PRO TV, despre relația cu Viviana Sposub

Bat clopotele de nuntă pentru George Burcea? Ce a dezvăluit fostul soț al Andreei Bălan, la PRO TV, despre relația cu Viviana Sposub

Viviana și George au plecat în vacanță, împreună

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că George Burcea și Viviana Sposub au o legătură foarte puternică. După ce au fost surprinși zilele trecute în gara din Constanța, însoțiți de câteva bagaje, George Burcea a făcut un gest care nu mai lasă loc de dubii în privința relației cu Viviana.

Pe contul său de Instagram, George Burcea a confirmat vacanța de pe litoral în compania șatenei. Afectat de plecarea din „Fermă” a Vivianei Sposub, actorul și-a exprimat afecțiunea și aprecierea față de asistenta de la „Vorbește Lumea”.

„Nu am vorbit lucrurile astea și asta mi se pare foarte tare! Noi nu am vorbit nimic despre ea și despre mine sau despre potențial noi. Îmi place foarte mult Viviana, dar, cum v-am spus și la începutul Fermei: eu mai am niște chestii de rezovat acasă, așa că nu am dorit aici să fac un tămbălău și mega tămbălău. O să ajung acasă frumos, o să încerc să îmi rezolv treburile mele pe care le am cu cealaltă parte și, după aceea să vedem dacă se poate naște ceva frumos, de ce nu? Viviana nu este o fată de rănit, Viviana nu este o fată de care să îți bați joc. Viviana este o fată pe care este nevoie să o iubești și să o protejezi și să ai nevoie… și să… să o aperi, știi?!”, a declarat fostul soț al Andreei Bălan, potrivit Cancan.

Ce se întâmplă, de fapt, între George Burcea și Viviana Sposub

Show-ul „Ferma” reușește să schimbe destinul concurenților care îi calcă pragul. Un exemplu sunt Brigitte Sfăt și Florin Pastramă, care s-au îndrăgostit în cadrul emisiunii și apoi chiar s-au căsătorit. Iar acum, George Burcea și Viviana Sposub par să le calce pe urme. Conform unor surse cancan.ro, între cei doi concurenți există sentimente sincere, pe care însă sunt nevoiți să le ascundă. Iar motivul este unul cât se poate de serios.

Cei din conducerea postului au decis ca George și Viviana să nu dezvăluie deocamdată faptul că au o relație, pentru ca totul să fie mărturisit la finalul emisiunii. Astfel, povestea de dragoste trebuie să se păstreze departe de ochii curioșilor pentru a nu strica planurile deja stabilite. Iar acest lucru va fi extrem de dificil, de vreme ce ambii concurenți au plecat din competiția de la Ferma.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI