George Burcea și Viviana Sposub locuiesc împreună? Imaginea care îi dă de gol

Rădulescu Valentin / 09.10.2020, 09:31
George Burcea și Viviana Sposub locuiesc împreună? Imaginea care îi dă de gol

George Burcea și Viviana Sposub nu își mai ascund iubirea pe care o au unul față de celălalt. Cele două vedete confirmă din ce în ce mai mult că între ei se află ceva foarte serios. Recent au apărut și detalii picante din viața celor doi amorezi. O fotografie postată pe rețelele de socializare de unul dintre ei, ne arată faptul că ar putea locui deja împreună.

George Burcea și Viviana Sposub, detalii picante

După evenimentele petrecute în cadrul emisiunii ”Ferma Orășeni vs. Săteni”, între George Burcea și Viviana Sposub pare să fie ceva foarte serios. Cei doi și-au făcut apariția de mai multe ori sărutându-se în cadrul show-ului, iar acum aceștia confirmă povestea lor de dragoste. Deși nu au venit în emisiune să își găsească sufletul pereche, George Burcea și Viviana Sposub s-au îndrăgostit unul de celălalt.

După ce Andreea Bălan și-a găsit un nou partener de viață, se pare că nici George Burcea nu a stat pe gânduri, Recent, actorul a postat o imagine pe rețelele de socializare în care confirmă tot ce s-a văzut la tv, iar mai mult decât atât, există posibilitatea ca cei doi să se fi mutat deja împreună. Într-o imagine nocturnă, făcută de la geam în timpul unei ploi torențiale, actorul i-a dat tag frumoasei brunete.

George Burcea și Viviana Sposub locuiesc împreună? Imaginea care îi dă de gol
George Burcea și Viviana Sposub locuiesc împreună? Imaginea care îi dă de gol

Cei doi și-au petrecut noaptea în calitate de iubiți

În imaginile difuzate marți pe Pro TV, George Burcea și Viviana Sposub au petrecut prima noapte împreună. Aceștia s-au sărutat pasional și și-au dat atingeri și îmbrățișări fierbinți minute în șir, în timp ce se aflau într-un pat format din paie cu luminile stinse.

Deși în cadrul emisiunii George și Viviana au multe sarcini de îndeplinit, nimic nu le stă în calea sentimentelor pe care le au unul față de celălalt. Actorul în vârstă de 32 de ani pare să fie atras din ce în ce mai mult de frumoasa brunetă.

„N-am venit aici să mă cuplez”, spunea Viviana Sposub într-o filmare publicată pe pagina de Facebook a emisiunii.

„Sincer, nu știu cum am ajuns să mă îndrăgostesc de Viviana”, spune George Burcea într-unul din promo-urile concursului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI