Mihaela Rădulescu a taxat-o dur pe Viviana Sposub. Ce i-a reproșat prezentatoarea în timpul emisiunii de la PRO TV

Andreea Bisinicu 16.09.2020, 11:04
Mihaela Rădulescu a taxat-o dur pe Viviana Sposub. Ce i-a reproșat prezentatoarea în timpul emisiunii de la PRO TV

Scandal de proporții titanice la Ferma de pe PRO TV! Mihaela Rădulescu a taxat-o dur pe frumoasa brunetă de față cu toți colegii ei de platou! Care a fost motivul?

Viviana Sposub, certată imediat după sărutul cu George Burcea

Mihaela Rădulescu a răbufnit la adresa Vivianei Sposub, în cadrul reality-showului „Ferma: Orășeni vs. Săteni” de pe PRO TV. Gazda emisiunii a desființat-o pe frumoasa brunetă, la scurt timp după sărutul ei controversat cu actorul George Burcea, fostul soț al artistei Andreea Bălan. 

Fosta asistentă de la „Vorbește Lumea” a fost făcută praf de către diva de la Monaco, în urma imaginilor în care Viviana și George Burcea se sărutau, în timpul emisiunii.

Viviana Sposub și George Burcea s-au sărutat, în direct, la Ferma
Viviana Sposub și George Burcea s-au sărutat, în direct, la Ferma

Deși sărutul buclucaș a captat atenția tuturor, altul a fost motivul pentru care Mihaela Rădulescu a certat-o pe frumoasa brunetă. Gazda a acuzat-o pe Viviana Sposub că nu-și face treaba cum trebuie! Bruneta nu se trezise la timp, iar Bogdan a fost nevoit să muncească și în locul ei.

Scuzele nu au întarziat să apară! Viviana Sposub s-a disculpat, menționând că nu s-a simțit foarte bine și abia s-a dat jos din pat, din cauza unor dureri stomacale.

„Așa mi-e rău în fiecare lună, dar am luat pastile și sunt ok. Nu știu cât am dormit, dar am dormit pentru că îmi era rău și nu mai puteam. Eu am niște dureri insuportabile și cu toate acestea eu m-am străduit să muncesc astăzi, să fac lucruri. Îmi venea să intru în pământ și să plâng”, a declarat Viviana Sposub.

Mihaela Rădulescu a desființat-o crunt pe brunetă

Mihaela Rădulescu nu s-a lăsat înduplecată de motivele invocate de Viviana, considerându-le puerile și exagerate. Deși familiarizată cu durerile specifice organismului femeii, gazda emisiunii a rămas fermă pe poziții și a rugat-o pe concurentă să „nu se mai alinte”.

Mihaela Rădulescu a ajuns să trăiască într-o rulotă. Explicația vedetei. ”E opțiune personală”
Mihaela Rădulescu a taxat-o dur pe Viviana Sposub. Ce i-a reproșat prezentatoarea în timpul emisiunii de la PRO TV

„În celelalte situații, aș vrea ca și noi, femeile, să facem ce trebuie și în zilele alea din lună. Dacă știm că ne e rău, nu avem ce să căutăm aici. Cred că trebuie să faci un efort și să nu folosești alintătura pe post de scuză. De azi înainte nu vreau să te mai aud că te plângi. Dacă ne spuneai de la început că ai problema asta, îți spuneam că nu ai ce să cauți aici” a continuat Mihaela Rădulescu.

În final, diva de la Monaco le-a reamintit tuturor concurenților că „Ferma” este o competiție serioasă, în care odată ce participi trebuie să-ți asumi responsabilitatea de a trudi, indiferent de situație.

Urmăriți Impact.ro și pe