De unde vine, de fapt, dușmănia dintre Anna Lesko și Andreea Bălan. Un fost iubit a declanșat totul

Mirabela Vasile 19.09.2020, 13:19
De unde vine, de fapt, dușmănia dintre Anna Lesko și Andreea Bălan. Un fost iubit a declanșat totul

De unde vine dușmănia dintre Anna Lesko și Andreea Bălan. Se pare că Anna Lesko a călcat-o în picioare pe Andreea Bălan, după ce i-a luat apărarea lui George Burcea. Cei doi filmează în aceste zile la ”Ferma”. Cântăreața a uimit pe toată lumea pentru hotărârea clară cu care l-a apărat pe George Burcea.

Iată de fapt de unde vine dușmănia dintre Anna Lesko și Andreea Bălan. E din cauza unui fost iubit

Reacția Annei Lesko este văzută cu ochi răi. Aceasta a recunoscut că între ea și Andreea Bălan nu există nici o relație. Abia dacă s-au văzut de câteva ori în viață. Se pare că în urmă cu 15 ani Anna Lesko a avut un debut greu. Acesta a fost unul extrem de controversat. La acea vreme nu exista promovare în mediul online. Miza bătăliei era aceea a difuzărilor la radio. Anna Lesko s-a impus rapid pe piață. Astfel, a luat fața vedetelor de la acea vreme. Printre ele se numărau Andra, dar și Andreea Bălan.

Se pare că totul a avut locîn august 2005, la o emisiune televizată care a urmat după festivalul Callatis. Acolo vicepreședintele grupului care deținea la acea vreme două posturi importante de radio a venit cu dezvăluiri. A recunoscut că ”intrarea Annei Lesko pe piața muzicală s-a făcut cu mari presiuni”

Deși totul a fost anonimi, lumea a privit către Irinel Columbeanu. Omul de afaceri era pe atunci la Callatis cu noua lui iubită, Monica Gabor.

Irinel a negat vehement această intervenție și a declarat că nu a făcut ”trafic de influență”. La scurt timp au intervenit și Ducu Berți și Bogdan Jianu. Aceștia au declarat că au fost refuzați de radio pentru că nu se încardrează în targetul de public țintit.

La scurt timp după ce acest scandal a izbucnit Anna Lesko a început să nu mai fie auzită la radio. Aceasta s-a luptat să mai scoată un hit ca să nu mai poată fi ignorată. De altfel, fix în acea perioadă Andreei Bălan îi mergea de minune. De fapt de aici vine dușmănia dintre Anna Lesko și Andreea Bălan.

George Burcea si Anna Lesko, concurenti la ”Ferma”
George Burcea si Anna Lesko, concurenti la ”Ferma”

Ce a zis Anna Lesko despre George Burcea

„Eu nu cred că George a stat cu Andreea ca să profite de pe urma ei. Asta e doar în capul ei. Oricum, Andreea crede că toată lumea profită. Nu e ok ce face în presă, nu-ți speli rufele în afara casei, mai ales când ești artist. Artistul nu trebuie să cerșească empatia!”, a spus Anna Lesko la Ferma, într-o discuție cu Viviana Sposub.

Urmăriți Impact.ro și pe