Viviana Sposub, în culmea fericirii după gestul lui George Burcea. Ce a făcut actorul cu trei gogoși la 12 noaptea

Iancu Andreea, Iulia Statie 21.06.2021, 18:10

Viviana Sposub și George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, trăiesc o poveste frumoasă de dragoste, frumoasa brunetă fiind în culmea fericirii după ce gestul iubitului său a uimit-o, chiar la miezul nopții. Fericitul cuplu este surprins mereu împreună, cei doi reușind să imortalizeze zilnic activitățile lor în cadrul InstaStory-urilor sau fotografiilor postate în mediul online. Viviana și George nu se mai sfiesc să își manifeste sentimentele în public, iar faptul că aceștia sunt îndrăgostiți până peste cap unul de celălalt nu mai este un secret. În plus, gesturile de iubire sunt la ordinea zilei, mai cu seamă în cazul unor ocazii speciale.

Gestul lui George Burcea care a uimit-o pe Viviana Sposub. Vedeta a recunoscut că este în culmea fericirii

Chiar dacă încă nu și-a încheiat socotelile cu fosta sa soție, divorțul dintre George Burcea și Andreea Bălan nefiind deocamdată pronunțat, actorul trăiește cea mai frumoasă poveste de iubire cu Viviana, actuala sa parteneră de viață. Cei doi sunt de nedezlipit, petrecând tot timpul împreună. Pentru că Viviana Sposub, proaspăt revenită în echipa „Vorbește lumea”, a aniversat astăzi, 21 iunie, vârsta de 24 de ani, iubitul său a decis să îi facă o surpriză. Gestul făcut de George Burcea pentru Viviana a fost unul neașteptat și a emoționat-o pe vedetă.

Actorul a decis, împreună cu Bianca, sora brunetei, să îi facă o surpriză Vivianei chiar în direct. Astfel, George a ales un buchet imens de flori și un tort, pe care i le-a dăruit sărbătoritei în compania surorii prezentatoarei. Pe de altă parte, pentru că se mândrește cu gesturile romantice ale lui George, Viviana i-a povestit lui Cove și telespectatorilor cum a surprins-o iubitul său încă de la 12 noaptea. Asistenta TV nu se aștepta să i se cânte „La mulți ani” într-un mod inedit, având în față trei gogoși în locul unui tort.

Zic adevărul, da? OK. Mi-a făcut o surpriză extraordinară. Iubitul meu a venit azi noapte, la 00.00, cu trei gogoși și lumânări și mi-a cântat „La mulți ani”. E foarte drăguț. Anul ăsta am decis să ne distram în familie. Joi dăm party, doar o dată împlinesc 24 de ani, a declarat Viviana Sposub, în direct, la Vorbește Lumea.

Viviana Sposub, în culmea fericirii, după gestul lui George Burcea
Viviana Sposub a fost sărbătorită de întreaga echipă de la „Vorbește lumea”

Actorul a rememorat prima întâlnire cu frumoasa Viviana

Mai îndrăgostit ca oricând, George Burcea nu mai contenește cu gesturile frumoase față de iubita sa. Și pentru că aniversarea zilei de naștere a Vivianei nu putea trece neobservată nici în mediul online, actorul a decis să împărtășească cu fanii săi câteva imagini de la începuturile lor ca și cuplu, alături de un mesaj emoționant și romantic.

La mulți ani celei mai dragi. Luv ya (n.r.: Te iubesc) ❤️? @viviana.sposub, așa sună mesajul lui George Burcea pentru iubita lui Viviana Sposub.

Cuplul s-a cunoscut în cadrul emisiunii Ferma, de la Pro TV, și a devenit unul extrem de sudat, în ciuda faptului că inițial cei doi au fost doar buni prieteni. Sentimentele lor au crescut, iar apropierile prietenești s-au transformat în unele intime. Despre relația cu frumoasa brunetă, George Burcea mărturisea că l-a cucerit tocmai modul natural în care au decurs lucrurile, dar și energia actualei sale iubite.

Asta mi-a plăcut cel mai mult în ceea ce privește legătura cu Viviana, pentru că nu a fost nimic sexual de la început (…). Între noi s-au petrecut lucrurile atât de natural timp de o lună de zile, încât am lăsat cumva amândoi sentimentele să iasă și să vedem părțile bune în celălalt. Și să acumulăm energie, dragoste, sentimente și tot ce vreți voi. Mi-a fost destul de greu fără ea și cred că și ei i-a fost foarte greu. (…), a declarat George Burcea la emisiunea “Ferma. În Plus, prezentată de Vali Bărbulescu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...