Viviana Sposub de-abia așteaptă să se mărite. ”Nu contează că sunt așa tânără”. Cum a cucerit-o George Burcea

Ioana Bucur, Rădulescu Valentin 24.02.2021, 19:17

A spus DA experienței Ferma de la PRO TV, iar asta i-a schimbat complet viața. După doar câteva luni de iubire cu George Burcea, care este în plin proces de divorț cu Andreea Bălan, Viviana Sposub de-abia așteaptă să se mărite.

Viviana Sposub de-abia așteaptă să se mărite

Provocările de la Ferma, reality show-ul de la PRO TV, i-au adus împreună, într-un moment în care se așteptau cel mai puțin să fie loviți de săgeata lui Cupidon. În plin proces de divorț cu Andreea Bălan, cu care are două fetițe minunate, se pare că George Burcea visează deja la un viitor alături de frumoasa brunetă. Viviana Sposub de-abia așteaptă să se mărite. Cel puțin, asta reiese din declarațiile pe care le-a făcut recent la emisiunea lui Cătălin Măruță.

„Cum mi-am întâlnit sufletul pereche într-un reality show la televizor? Eu chiar mă văd măritată, tânără să fiu! Anul ăsta nu…mai sunt chestii de rezolvat şi apoi. (…) Nu, încă nu ne-am mutat împreună! Cu George mă înţeleg de minune! (…)”, a spus Viviana Sposub în emisiunea lui Cătălin Măruţă de la PRO TV.

Chiar dacă nu locuiesc, deocamdată, împreună, relația celor doi a evoluat rapid și este una cât se poate de serioasă. Și-au declarat public iubirea unul pentru celălalt, de nenumărate ori. După despărțirea de Andreea Bălan, George Burcea mărturisea vrea să se concentreze pe sănătatea sa și că își dorește să își regăsească liniștea alături de noua sa iubită, cu care și-ar dori să ajungă, din nou, la altar. Întrebată despre Burcea, Viviana a avut numai cuvinte de laudă pentru el:

„George e foarte atent cu mine, mai ales când îmi aduce flori. De fiecare dată când îmi ia trandafiri, curăță spinii de pe el. Pe toți. George este mereu cu mine, oriunde mă duc. Ferma nu a fost un proiect, ci o realitate pe care noi am trăit-o acolo. L-am cunoscut pe George acolo deși suntem amândoi din Botoșani. Ferma mi-a schimbat viața. I-am spus mamei că nu mă interesează niciun băiat. Voiam să îmi iau un apartament, dar am câștigat ceva mai prețios: un suflet pereche. Dacă nu îl cunoșteam acolo, nu îl băgam în seamă. Aveam altă impresie despre el. Dar am văzut cum trăiește zi de zi, cât de simplu este. Eu l-am sărutat în a noua zi de filmare, a fost foarte repede. O zi durează cât o săptămână la Ferma. Trebuia să filmăm mult, o zi era foarte lungă”, a spus Viviana.

„George este un om minunat!”

Frumoasa brunetă a recunoscut că, înainte de a-l cunoaște, avea deja o părere conturată despre el și nu era una tocmai bună. Actorul a surprins-o, însă, cu felul său de a fi, cu ambiția și cu puterea lui de muncă.

„George este un om minunat! Am spus-o și o voi mai spune! M-a surprins plăcut felul lui de a fi, mai ales că părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună. Este muncitor, ambițios, descurcăreț. Omul ăsta chiar se pricepe la toate! Dar, pe lângă astea, faptul că a fost atât de cald cu mine, atât de grijuliu și protector m-a făcut să văd în George mai mult decât aș vedea într-un coleg. Eh, și acum să recunoaștem! E și foarte sexy!”, a adăugat ea.