Viviana Sposub și declarația inedită despre relația cu George Burcea. ”Am ales bărbatul ideal pentru a doua oară în viață”. Cine a fost primul ales

Nicu Stan, Gabriel Peneș 28.04.2021, 09:55

Viviana Sposub și declarația inedită despre relația cu George Burcea. Frumoasa brunetă spune că fostul soț al Andreei Bălan este cel de-al doilea bărbat ideal din viața ei. Cine a fost primul ales, vedeți în rândurile de mai jos.

Cu cine s-a iubit Viviana Sposub înaintea lui George Burcea

Viviana Sposub și declarația inedită despre relația cu George Burcea. ”Am ales bărbatul ideal pentru a doua oară în viață”. Toată lumea s-a întrebat cine a fost primul norocos.

Astfel s-a aflat că Viviana Sposub s-a iubit cu Ionuț Rusu și au format un cuplu de care puțini au știut, pentru că și-au trăit povestea de dragoste foarte discret.

Viviana Sposub a avut o relatie cu Ionut Rusu
Viviana Sposub a avut o relatie cu Ionut Rusu

Ce spunea Ionuț Rusu de relația cu Viviana Sposub

Mai nimeni nu știa de relația dintre cei doi, până când vloggerul nu a recunoscut că este împreună cu Viviana Sposub.

”Da, suntem împreună. Nu ne dorim să facem acest lucru public. Vrem să ținem pentru noi această relație. Mă înțeleg bine și cu soacra. Suntem OK, nu ne vedem prea des. Nu sunt gelos. Ea este o femeie frumoasă și curtată, iar eu sunt idolul multor femei. Trăiesc un adevărat vis.”, dezvăluia Ionuț Rusu pentru cancan.ro.

Nimeni nu știe de ce s-a despărțit Ionuț Rusu de Viviana Sposub

Cei doi nu au mai vorbit niciodată despre relația lor, nici de motivele care au dus la despărțirea dintre ei.

Nimeni nu bănuia că Viviana Sposub este singură atunci când s-a sărutat pentru prima dată cu George Burcea în cadrul show-ului TV de la PRO TV-“Ferma”.

George Burcea și Viviana Sposub, dragoste la prima vedere

Între cei doi a fost dragoste la prima vedere, s-au apropiat rapid, iar  relația lor continuă și în prezent, chiar dacă George Burcea încă nu a divorțat de cântăreața Andreea Bălan.

”George este un om minunat! Am spus-o și o voi mai spune! M-a surprins plăcut felul lui de a fi, mai ales că părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună.

Cum îl vede Viviana Sposub pe George Burcea

Este muncitor, ambițios, descurcăreț. Omul ăsta chiar se pricepe la toate! Dar, pe lângă astea, faptul că a fost atât de cald cu mine, atât de grijuliu și protector m-a făcut să văd în George mai mult decât aș vedea într-un coleg.

Eh, și acum să recunoaștem! E și foarte sexy!”, îl descria Viviana Sposub pe George Burcea.

George Burcea, mulțumit de relația cu Viviana Sposub

De asemenea, George Burcea, la rândul lui, este mulțumit de relația pe care o are cu Viviana Sposub.

”Avem o relație ok, S-a mai îmbunătățit și sunt sigură că este loc și de mai bine. Important este că eu sunt sănătos, Viviana și copiii mei la fel. De ce nu? (n.red. dacă mai vrea alți copii) Nu pot să zic acum că vreau 7 copii. Important este să fim cu toții bine, și eu cu Viviana și cealaltă parte a familiei”, a mai completat George Burcea.