Viviana Sposub a moştenit frumuseţea de la mama sa. Aşa arată viitoarea soacră a lui George Burcea

Ana Anitoiu 10.03.2021, 08:14

Este splendidă și toată lumea știe asta. Însă, puțini oameni știu că Viviana Sposub a avut de unde să moștenească frumusețea – de la mama sa. De altfel, vedeta are și o soră fermecătoare. Iată cum arată viitoarea soacră a lui George Burcea.

Cum arată mama Vivianei Sposub

Brunetă, la fel ca fermecătoarea ei fiică, mama Vivianei Sposub este la rândul ei o femeie frumoasă. Vedeta a dezvăluit, în urmă cu ceva timp, ce părere are cea care i-a dat viață despre relația pe care ea a început-o la emisiunea ”Ferma. Orășeni versus săteni” cu actorul George Burcea, fostul partener al Andreei Bălan.

”Mama e fericită că eu sunt fericită și, cu siguranță, îl apreciază foarte mult pe George.” și ”Frumoși suntem (cel puțin așa a zis mama), de iubit… ne iubim, sănătoși să fim!?”, a dezvăluit Viviana Sposub în legătură cu mama ei.

Viviana Sposub a mostenit frumusetea de la mama sa. Asa arata viitoarea soacra a lui George Burcea
Viviana Sposub si George Burcea

Viviana Sposub, despre cum este George Burcea în relația cu ea

Tot mamei ei, Viviana Sposub i-a spus înainte de a participa la ”Ferma. Orășeni versus săteni” că singurul ei obiectiv era să își cumpere un apartament, nicidecum să se îndrăgostească de cineva. Însă, Cupidon a țintit și n-a ratat! În urmă cu ceva timp, fermecătoarea vedetă a dezvăluit cum este George Burcea în relația cu ea și a precizat că el este ”sufletul ei pereche”. În plus, ea a precizat că dacă nu l-ar fi cunoscut pe actor în cadrul show-ului, nu l-ar fi băgat în seamă.

”George e foarte atent cu mine, mai ales când îmi aduce flori. De fiecare dată când îmi ia trandafiri, curăță spinii de pe el. Pe toți. George este mereu cu mine, oriunde mă duc. «Ferma» nu a fost un proiect, ci o realitate pe care noi am trăit-o acolo. L-am cunoscut pe George acolo deși suntem amândoi din Botoșani. «Ferma» mi-a schimbat viața. I-am spus mamei că nu mă interesează niciun băiat. Voiam să îmi iau un apartament, dar am câștigat ceva mai prețios: un suflet pereche. Dacă nu îl cunoșteam acolo, nu îl băgam în seamă. Aveam altă impresie despre el. Dar am văzut cum trăiește zi de zi, cât de simplu este. Eu l-am sărutat în a noua zi de filmare, a fost foarte repede. O zi durează cât o săptămână la Ferma. Trebuia să filmăm mult, o zi era foarte lungă”, a spus Viviana Sposub.

Viviana Sposub, detalii picante din relația cu George Burcea

De asemenea, Viviana Sposub nu s-a sfiit să dea detalii picante din relația cu George Burcea, despre care a spus că ”este foarte sexi”. Bruneta a dezvăluit că se menține frumoasă cu ”dragoste dimineața, la prânz și seara”. În plus. Ea a spus că vrea cinci copii și că se vede măritată, chiar dacă este tânără, deși nu chiar în acest an, pentru că ”mai sunt lucruri de făcut”.

”George este un om minunat! Am spus-o și o voi mai spune! M-a surprins plăcut felul lui de a fi, mai ales că părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună. Este muncitor, ambițios, descurcăreț. Omul ăsta chiar se pricepe la toate! Dar, pe lângă astea, faptul că a fost atât de cald cu mine, atât de grijuliu și protector m-a făcut să văd în George mai mult decât aș vedea într-un coleg. Eh, și acum să recunoaștem! E și foarte sexy!”, a adăugat vedeta, în familia căreia frumusețea este ceva obișnuit. Vezi AICI cine este sora Vivianei Sposub!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI