Semifinaliștii de la Românii au Talent. Pe cine au ales jurații, sunt 24 la număr

Iancu Andreea 10.05.2021, 23:10
Semifinaliștii de la Românii au Talent. Pe cine au ales jurații, sunt 24 la număr

Show-ul de talente de la Pro TV a trecut în cadrul ediției din această seară la o nouă etapă. După ce 10 dintre concurenții de la preselecții au reușit să îi convingă pe jurați să apese butonul auriu, trimițându-i direct în semifinale, alți 14 și-au așteptat cuminți locul în competiție, după ce membrii juriului au revăzut și discutat momentele celor care au reușit să obțină trei sau patru de DA. Astfel, lista completă a celor 24 de concurenți, care sunt semifinaliștii de la Românii au Talent, a fost completată în ediția din această seară a emisiunii.

Semifinaliștii de la Românii au Talent. Cine sunt norocoșii care au obținut un “golden buzz”

Sezonul 11 al emisiunii Românii au Talent a fost unul extrem de intens, care a adus pe scena show-ului o mulțime de oameni talentați, momente hazlii și altele emoționante, care au cucerit publicul, date fiind audiențele impresionante înregistrate de postul Pro TV. Dintre aceștia, doar 10 au reușit să îi convingă pe jurați că merită să ajungă direct în semifinale.

Butonul auriu (“golden buzz”) i-a asigurat pe unii dintre concurenții veniți la preselecții de un loc direct în ultimele runde ale competiției. Atât membrii juriului: Andra, Alexandra Dinu, Florin Călinescu, Andi Moisescu, dar și prezentatorii: Smiley și Pavel Bartoș, au avut un cuvânt de spus privind semifinaliștii de la Românii au Talent.

Filip Cioc, primul concurent care a primit golden buzz

Tânărul din Galați a reușit să îl impresioneze pe juratul Florin Călinescu. Vocea puștiului l-a făcut pe actor să apese cu încredere butonul auriu, astfel ducându-l pe Filip Cioc direct în semifinalele Românii au Talent. În ciuda vocii sale spectaculoase, tânărul se confruntă cu probleme de vedere, având dificultăți de a surprinde imaginile din jur.

Văd cu ochiul drept destul de mult ca să mă descurc. Iar cu ochiul stâng nu la fel de mult. Muzica îmi alină supărarea, spunea Filip Cioc la preselecții.

Cine sunt semifinaliștii de la Românii au Talent, sezonul 11
Filip Cioc și Rareș Trufea, doi dintre semifinaliștii care au primit golden buzz

Rareș Trufea i-a convins pe Smiley și Pavel Bartoș

Un alt tânăr talentat, de această dată din Vaslui, a reușit să cucerească inima juraților, dar mai ales pe cea a prezentatorilor. Rareș Ionel Trufea este un adolescent care studiază la un liceu de arte și venea la Românii au Talent cu gândul să obțină măcar trei de DA pentru a trece în următoarea etapă. Din fericire, talentul său a fost observat de către Smiley și Pavel Bartoș, care au decis să îl bucure cu un golden buzz, tânărul ajungând astfel direct printre semifinaliștii de la Românii au Talent, în sezonul 11.

Rareș a cântat superb! Mai aveam puțin și eu voiam să apăs acest buton. M-a impresionat interpretarea lui matură. Este exact cum îmi doresc eu să aud cântăreții din ziua de astăzi, a spus Andra.

Remi Martin, acrobatul care a adus spectacolul pe scena Românii au Talent

Din nou, responsabili pentru numărul ajuns direct în semifinală au fost Smiley și Pavel Bartoș, care au rămas mască după ce Remi Martin, un acrobat din Germania, și-a executat numărul. Originar din Franța, tânărul a făcut un adevărat spectacol pe scena de la Românii au Talent, Smiley considerându-l încă de atunci un concurent valoros, pe care îl va urmări cu plăcere și la a doua reprezentație.

Pentru mine bucuria este că duc numărul direct în semifinală și că îl mai vedem o dată, explica Smiley.

Omul a fost incredibil, făcea totul cu atâta ușurință, cu o expresivitate incredibilă, preciza și actorul Pavel Bartoș.

Gim, printre semifinaliștii de la Românii au Talent, cu o poveste impresionantă de viață

De multe ori auzim expresia “Viața bate filmul”, extrem de valabilă în cazul lui Ghintan Ion Mihai sau Gim, unul dintre semifinaliștii sezonului 11 al show-ului de talente. Concurentul care a primit cel de-al patrulea golden buzz ascunde traume cumplite în spatele zâmbetului său prietenos. Tânărul este pasionat de rap, însă a avut ghinionul de a crește într-o casă de copii, de unde a reușit să fugă încă de mic. De atunci, adolescentul se descurcă de unul singur. Dincolo de povestea impresionantă, rapperul a prezentat o compoziție proprie, care l-a atins la coarda sensibilă pe Florin Călinescu, oferindu-i astfel un loc în semifinală.

Este unul dintre concurenții care are șanse mari să câștige Românii au Talent, sezonul ăsta pentru că zgândăre această coardă emoțională și fiecare dintre noi s-a lovit de multe ori în viață de nedreptatea asta și îl vedem pe el un fel de purtător de drapel. E un fel de ambasador al luptei noastre cu dreptatea, remarca Andi Moisescu.

Daria Batschi, concurenta care a readus magia harpei pe scena talentelor

Momentul Dariei Batschi de la Românii au Talent a surprins datorită unui instrument mai puțin prezent în peisajul artistic. Eleva unui liceu de artă din București a demonstrat că anii de studiu la harpă nu au fost în zadar. Daria a reușit să îl cucerească pe Andi Moisescu cu notele atinse, juratul fiind atât de emoționat încât nu a putut rata ocazia de a o recompensa pe tânără cu un golden buzz.

Sunt foarte emoționată, nu înțeleg ce s-a întâmplat acolo, sunt total pe altă planetă. Nu am idee dacă a fost real ce s-a întâmplat sau dacă doar am visat. Nu îmi amintesc ce s-a întâmplat, e totul în ceață. M-am emoționat, dar emoționat e puțin spus, doar că nu îmi găsesc cuvintele. Înseamnă foarte mult, mereu mi-am dorit să ajung pe oscenă mare și să se întâmple un lucru mare. E prima mea experiență de genul ăsta ți sunt foarte uimită și mândră de mine, a spus Daria, după ce a primit vestea că va ajunge direct în semifinale.

Ana Maria Mărgean, moment uluitor alături de păpușa sa

La cei 11 ani ai săi, Ana Maria Mărgean a pregătit un duet muzical spectaculos, alături de păpușa sa. Cea care a propulsat-o pe tânără direct în semifinale a fost Andra, care a apăsat butonul auriu pentru micuța ventriloc.

Ana, îți doresc să câștigi Românii au Talent și să ajungi la nivel mondial cunoscută pentru că eu nu am văzut așa ceva și sunt bucuros că am prins numărul ăsta din față și am scaun în primul rând la primul tâu spectacol de nivel național, a spus Smiley după momentul copilei.

Cine sunt semifinaliștii de la Românii au Talent, sezonul 11
Ana Maria Mărgean și Lizzie au făcut spectacol la Românii au Talent

Ruslana Krustas și numărul spectaculos de contorsionism al sezonului 11

Flexibilitatea tinerei Ruslana Krustas a uimit jurații de la Românii au Talent, care au felicitat-o pentru numărul său de contorsionism din cadrul show-ului de la Pro TV. Impresionată de spectaculozitatea momentului, Alexandra Dinu a apăsat cu încredere butonul auriu după momentul concurentei, pe care a felicitat-o pentru expresivitatea sa.

La un moment dat nu mai înţelegeam nimic, unde e capul, unde sunt picioarele, a fost o nebunie curată şi culmea, cele mai dificile poziţii, cele mai inimaginabile în care tu ca spectator simţi durere doar privind, chipul ei apărea aşa cu un zâmbet cât toată faţa şi nu era un zâmbet forţat, crispat ci era relaxată şi naturală. Chiar cred că Ruslana e un fenomen al naturii. Nu cred că am văzut ceva la fel de bun niciodată, a mărturisit Alexandra Dinu.

Dansul trupei Art of Robots, direct în semifinalele Românii au Talent

Uimirea a marcat finalul reprezentației tinerilor din trupa Art of Robots, care au contopit dansul cu mișcările roboților. Execuția de pe scena de la Românii au Talent l-a cucerit pe Andi Moisescu, care deși aflat în carantină, l-a delegat pe Smiley să le ofere butonul auriu și să îi trimită în semifinale.

Nu ne aşteptam să primim butonul auriu, nu credeam că suntem aşa buni, dar cum au spus, cred că i-am impresionat şi suntem foarte fericiţi. Noi suntem abia formaţi şi nu credeam că vom fi la acest nivel. Am muncit mult, am sacrificat mult ore în şir, ore în care am exersat, departe de familii. Am avut destule necazuri prin familii din cauza dansului. În perioada pandemiei nu am câştigat bani, pentru că eram pasionaţi doar de dans. În această seară, am demonstrat familiilor noastre şi celor care nu au avut încredere în noi. Credem că am demonstrat că putem fi un exemplu şi că dansul te poate duce la un alt nivel, au spus dansatorii la finalul prestației.

Cine sunt semifinaliștii de la Românii au Talent, sezonul 11
Ruslana și Art of Robots, semifinaliștii Românii au Talent, sezonul 11

Raisa Chiribuța, micuța dansatoare care a cucerit-o pe Alexandra Dinu

Pasionată de gimnastică, balet și dans, Raisa Chiribuță, o concurentă de numai 11 ani din Craiova, a uimit cu mișcările ei juriul și publicul telespectator de la Românii au Talent. Micuța, care visează să facă o carieră din dans, a reușit să primească butonul auriu din partea juratei Alexandra Dinu, care a rămas uimită de prestația tinerei.

A fost ceva fantastic, a fost fabulos. Nu cred că am văzut ceva la fel de bun, niciodată. Nu pot să îmi imaginez cum a fost posibil. Astea sunt momentele pe care vrei să le trăieşti la Românii au Talent. E un fenomen, e o nebunie, care practic m-a lăsat cu gura căscată. Ne-a zis la început că o să ne arate latura ei necontrolată şi s-a dovedit a fi molipsitoare. Mi-am lăsat efectiv simţurile să reacţioneze şi am apăsat Golden Buzz-ul. Nu am mai lăsat pe nimeni dintre colegii din juriu să spună nimic, a spus Alexandra Dinu.

Elena Gatcin, concurenta cu suflet muzical

La 38 de ani, Elena Gatcin demonstrează că talentul nu are vârstă. Concurenta și-a luat inima în dinți și a venit la Românii au Talent pentru a-și face auzită vocea și virtuozitatea la pian. Chiar dacă spera la un loc în etapa următoare, concurenta nu se aștepta să primească unul direct în semifinale. Talentul său a fost însă remarcat de către Andra, care a apreciat faptul că pianista și interpreta a adus emoția și talentul muzical laolaltă pe scena de la Românii au Talent și a trimis-o pe Elena Gatcin direct în semifinală.

Elena este talentată, e un om cu suflet muzical, se simte muzica parcă la un alt nivel. Ea a transformat o melodie pe care noi o ştim cu toţii, Aura Urziceanu, a cântat-o şi în stilul Aurei, a cântat-o şi mai jazz şi cu un simţ muzical de nu aveai cum să nu reacţionezi. Pur şi simplu mi-a fugit mâna spre butonul auriu. E şi păcat să nu răsplătim oamenii ăştia care fac muzică de atâţia ani şi cântă printr-o cârciumă sau cântă cine ştie pe unde apucă. Sunt foarte mulţi oameni care fac muzică şi nu îi ştie nimeni, a adăugat Andra.

Cine sunt semifinaliștii de la Românii au Talent, sezonul 11
Cine sunt semifinaliștii de la Românii au Talent, sezonul 11

Lista completă a concurenților care merg în semifinalele Românii au Talent

Pe lângă cele 10 nume deja menționate din cadul competiției Români au Talent, cei patru jurați și prezentatorii Smiley și Pavel Bartoș au stabilit care sunt semifinaliștii show-ului, după ce au adăugat alte 14 nume reprezentative. Dezbaterile și analiza momentelor care au primit trei sau patru de DA au dus la următoarea listă finală. Concurenții se vor prezenta în fața telespectatorilor cu momente spectaculoase în semifinalele Românii au Talent din edițiile următoare.

1.Gim

2. Acro Mistyc Duo

3. Ana Maria Mărgean

4. Dean Bowman

5. Raisa Chiribuță

6. Dorinel și Costel Cutiuță

7. Remi Martin

8. Dragoș Pădeanu

9. Cosmin Adrian și Louise Chapovaloff

10. Elena Gatchin

11. Simion R. Ștefan

12. Daria Batschi-Beleca

13. Duo Turkeev

14. Rareș Trufea

15. Andrii și Bogdan Kalashnyk

16. Narcisa din Bucovina

17. Ruslana Krutas

18. Maria Rădeanu

19. Sara Smighelschi

20. Rianna Rusu

21. Magitot

22. Bianca Purice

23. Filip Cioc

24. Art of Robots