Ana și Lizzie, ”cele mai bune prietene” care au primit golden buzz la Românii au talent. Povestea superbă a fetei cu păpușa

Iancu Andreea 01.03.2021, 22:04

Un număr spectaculos, al unei fetițe de numai 11 ani, a făcut furori în rândul juraților de la Românii au Talent. Povestea fetei cu păpușa a impresionat nu doar publicul ci și juriul show-ului de talente, care nu a ezitat și i-a oferit un bilet direct către semifinală, după ce Andra a apăsat butonul golden buzz. Numărul copilei a fost cu adevărat unul special și spectaculos.

Ana și Lizzie, „cele mai bune prietene”. Povestea fetei cu păpușa de la Românii au Talent

Copiii au un dar special și de multe ori ascund talente nebănuite nici chiar de ei. Aceasta este și povestea fetei cu păpușa de la Românii au Talent, tânăra Ana, care la numai 11 ani a reușit să ridice de pe scaun toți membrii juriului, la finalul prestației sale. Copila a prezentat un număr extraordinar de ventrilocie, mai cu seamă că micuța nu practică de multă vreme această artă de a vorbi fără a mișca buzele.

Această artă am descoperit-o acum doi ani pe Youtube și am început în perioada carantinei, când toată lumea era blocată în case. Am început așa încet, făceam voci, făceam exerciții de dicție și am evoluat. Am început prin a-mi confecționa păpuși din șosete cu tutuuri, cu papioane, cu năsturei, iar anul acest am primit o păpușă, pe Lizzie. Și m-am gândit unde ar fi cel mai potrivit loc să se lanseze diva, decât aici la Românii au Talent, a povestit Ana înainte de numărul său.

Ajunsă pe scenă, în fața publicului și juraților, copila a mărturisit că păpușa Lizzie este cea mai bună prietenă a sa și că a fost un dar de ziua ei. Prestația Anei se anunța una memorabilă încă de la prezentare, când păpușa din brațele fetiței a început să își „arate adevărata față”.

Eu mă numesc Ana, iar ea este Lizzie. Avem 11 ani, suntem născute în aceeași zi și locuim în București. Am primit-o pe Lizzie de ziua mea pentru că mi-am dorit foarte mult o păpușă. O iubesc foarte mult, este prietena mea cea mai bună. Ca orice bune prietene ne mai certăm. Câteodată ea se dă mare și de asta ne mai certăm.

Știu, e o mincinoasă. Ana, zero like-uri pe TikTok, a remarcat păpușa Lizzie, spre amuzamentul audienței.

Jurații au aplaudat la scenă deschisă prestația copilei
Jurații au aplaudat la scenă deschisă prestația copilei

Numărul de ventrilocie i-a fermecat pe jurați. Andra le-a trimis pe Ana și Lizzie direct în semifinală

Povestea fetei cu păpușa a început pe acordurile piesei lui Annie Lennox – I Put A Spell On You, interpretată spectaculos de tânăra de 11 ani. Numărul a continuat cu un duel muzical între Ana și Lizzie, concurenta reușind să surprindă prin modul în care a interpretat piesele. Reacțiile juraților au fost uluitoare, toți cei patru ridicându-se în picioare și aplaudând prestația micuței la finalul numărului de ventrilocie.

Doamne, nu-mi vine să cred ce-am văzut, a exclamat Smiley la final.

Hai să nu mai comentăm atât, a remarcat și Florin Călinescu.

Nici mie nu îmi vine să cred ce-am văzut, a notat și Andra, în timp ce apasă butonul de golden buzz.

Nu mai scăpați de noi, trebuie să veniți în semifinală direct, a continuat artista.

Dificultatea numărului din concurs a fost remarcată de toți membrii juriului, cu toții fiind de acord cu faptul că este nevoie de talent pentru a putea duce la bun sfârșit o piesă atât de dificilă, cântată cu gura aproape închisă.

Mulți cântăreți nu pot să facă cu gura deschisă ce ai reușit tu. Ești de departe cel mai spectaculos număr pe care eu l-am văzut la Românii au Talent, a remarcat Călinescu.

Ana, ești de aur. A fost superb, divin, a exclamat și Andra.

Ana, fantastic acest număr. Eu îmi făceam semn cu Pavel, dacă n-ar fi dat Andra… Îți doresc ca anul ăsta să câștigi și să ajungi cunoscută la nivel mondial. Sunt atât de bucuros ca am prins loc în primul rând la primul tau spectacol, a afirmat și Smiley la finalul prestației.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...