Revoltă după ce Remi Martin a primit golden buzz la Românii au talent. ”S-au murdărit la gură de engleză”. De ce sunt acuzați producătorii

Iancu Andreea 16.02.2021, 10:59
Revoltă după ce Remi Martin a primit golden buzz la Românii au talent. ”S-au murdărit la gură de engleză”. De ce sunt acuzați producătorii

Competiția de talente de la PRO TV aduce în atenția publicului o serie de oameni cu povești interesante și acte artistice de tot felul. Cel care a impresionat recent juriul de la Românii au talent este Remi Martin, concurent care a reușit însă să stârnească și revoltă în rândul fanilor emisiunii. Care sunt acuzațiile aduse producătorilor.

Remi Martin i-a cucerit pe jurații Românii au talent și a primit golden buzz-ul. Francezul a făcut spectacol pe scenă

Un acrobat din Germania, de naționalitate franceză, a dus la reacții contradictorii între jurați și fanii emisiunii de la PRO TV. În timp ce membrii juriului au apreciat prestația lui Remi Martin, care a primit și un golden buzz la final, din partea lui Smiley, telespectatorii au fost nemulțumiți de rezultat. Totuși, povestea lui Remi și spectacolul creat pe scena competiției au fost impresionante. Cu talent și o pasiune pentru arta circului pe care și-a dezvoltat-o de-a lungul timpului, acrobatul a făcut show la Românii au talent.

Mă numesc Remi Martin. Am 35 de ani și sunt pe jumătate francez, jumătate german. După ce am terminat școala, am vrut să devin actor, dar am ajuns artist de circ. M-am uitat la foarte multe spectacole Cirque du Soleil, la televizor. Am fost mereu atras de lumea circului. Cred că este o lume minunată, unde sunt posibile multe lucruri, a dezvăluit Remi.

Deloc străin de notorietate, acrobatul din Germania a mărturisit că a avut șansa de a-și arăta talentul chiar și în fața Reginei Elisabeta a Marii Britanii.

Am avut șansa să fiu în spectacol în fața reginei Elisabeta și evident a fost un moment foarte important, să fiu invitat de regină. Este un moment special în viața fiecăruia, se întâmplă o singură dată în viață. Cel mai mare vis al meu este să fac spectacole și mai mari, care să îmbine teatrul cu circul, în muzica vieții. Fac acrobații la bara chinezească, care este o bară verticală de 6 metri, la care fac acrobații de forță și dinamică, a mai spus acrobatul în prezentarea sa.

Moment spectaculos la Românii au talent
Moment spectaculos la Românii au talent

Jurații, impresionați de actul artistic al lui Remi

Determinat, cu multă muncă în spate, momentul lui Remi Martin nu avea cum să nu surprindă jurații. Aceștia au avut numai cuvinte de laudă la adresa artistului, rămânând muți de uimire după prestația acrobatului.

Efectele de scenă excepționale, propunerea scenografică excepțională, dar nu au fost nici pe departe față de măiestria ta atletică. Baloanele au zis, băi e prea bun. Nu am văzut povestea cu baloanele, am văzut cât de bun ești tu. Eu prima dată am crezut că ești susținut de vreo pârghie când am văzut că stai paralel cu solul, incredibil, a spus Florin Călinescu.

Pentru mine bucuria este că am duc numărul direct în semifinală și că îl mai vedem o dată, a mărturisit Smiley.

Omul a fost incredibil, făcea totul cu atâta ușurință cu o expresivitate incredibilă, a spus Pavel Bartoș.

Remi mi se pare o poezie de om de suflet. Am văzut numărul cu emoții. L-am privit pe Remi ca pe un om la care nu aș putea vreodată să ajung pentru că e atât de sus, încât noi putem doar să fim cu picioarele pe pământ și să visăm la înălțimea la care el a ajuns. Remi este un fenomen, a spus Andra.

Remi Martin a impresionat membrii juriului
Remi Martin a impresionat membrii juriului

Revoltă în rândul fanilor emisiunii de la PRO TV

În ciuda aprecierilor primite din partea membrilor juriului, Remi Martin nu a fost apreciat și de către telespectatori. Fanii show-ului de talente au considerat că românii sunt dezavantajați în cadrul competiției, fiind extrem de mulți străini, profesioniști în arta circului, care s-au înscris în concurs. Un val de comentarii negative a apărut pe pagina emisiunii, după ce acrobatul din Germania a fost trimis direct în semifinală de Smiley, prin butonul de golden buzz.

De Ce nu schimbati denumirea emisiunii ?? Străinii au talent! Daca e vorba de romani care au talent, care e rolul din concurs al celor care nu sunt romani si nici macar nu au nici cea mai mica legatura cu Romania? Sunt altii care meritau Golden Buzz „Romanii au talent”.

Şi vin toţi talentaţii în toate domeniile de prin alte ţări. Sunt numai profesionişti circari cu abilităţi foarte bune şi din alte ţări. Nu trebuie să se mai numească „Românii”, să se numească talent show.

Foarte mulţi străini. Vocea României la fel. Ne vindem şi valorile, nu le dam şansa la ai noştri. Se promovează de afară să părem şi noi primitori şi când vorbesc din juriu se murdăresc la gură de engleză, vezi Doamne ce ţară cultă suntem noi.

Românii primesc talent, asta e denumirea Scuzați deranjul. Oare emisiunea nu se numește „Românii au talent”? Nu trebuia sa fie doar Români? Zic, sunt doar o parte dintre comentariile românilor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...