Arts of Robots i-a lăsat pe juraţii de la Românii au talent fără cuvinte. Au dat Golden Buzz imediat. “Este cel mai bun moment”

Ana Anitoiu, Ionuț Vieru 22.03.2021, 22:44

Grupul de dansatori Arts of Robots i-a lăsat pe juraţii de la ”Românii au talent” fără cuvinte. Smiley a dat un Golden Buzz imediat, în numele lui Andi Moisescu, care a trebuit să filmeze o perioadă de acasă, după ce a fost depistat cu COVID-19. Întregul juriu s-a ridicat în picioare, iar cântărețul care i-a trimis pe artiști în semifinale a fost uimit inclusiv de reacția lor la succesul pe care l-au avut.

Cine sunt dansatorii de la Arts of Robots, care au primit Golden Buzz

Nici vorbă despre aroganță în comportamentul dansatorilor de la Arts of Robots, nici înainte, nici după ce au pășit pe scena ”Românii au Talent”. Sunt patru băieți din Kârgâzstan cărora pandemia de coronavirus le-a făcut traiul mai dificil, dar le-a dat și timp să își exerseze abilitățile. Unul este pictor, altul este fotograf și videograf, altul este vlogger cu un milion de abonați pe TikTok, iar cel de-al patrulea este magician. Au vârste cuprinse între 20 și 26 de ani.

”Suntem emoționați pentru că suntem un grup proaspăt format și este prima oară când vom dansa împreună pe o scenă atât de mare, precum cea de la «Românii au talent». Nu ne considerăm dansatori profesioniști. Suntem oameni normali. Nu prea am câștigat bani în timpul carantinei, dar a fost un timp bun să ne îmbunătățim abilitățile”, a povestit unul dintre ei.

Arts of Robots i-a lasat pe juratii de la Romanii au talent fara cuvinte. Au dat Golden Buzz imediat. “Este cel mai bun moment”
Grupul de dansatori Arts of Robots care a primit Golden Buzz la Romanii au talent

Arts of Robots a ridicat în picioare juriul de la ”Românii au talent”

În ciuda modestiei lor, cei patru băieți au făcut un dans robotic cu care au reușit să ridice în picioare juriul de la ”Românii au talent”. “Nu îmi vine să cred că am asistat la aşa ceva, nu ştiu ce s-a întâmplat. Sunteţi un grup fenomen. Nu am mai văzut aşa ceva până acum. Sunt onorată şi bucuroasă că am văzut un astfel de spectacol. Mă simt norocoasă să fiu aici și să văd un astfel de spectacol. Mă înclin”, le-a spus Andra.

”Este cel mai bun număr pe care eu l-am văzut aici la «Românii au talent». M-au încercat tot felul de emoții. Îmi venea să plâng și să râd în același timp – atât de fericită eram de ceea ce am văzut și de uimită. Sunteți extrem de talentați, geniali! Sunteți reali?”, a spus și Alexandra Dinu. “Doamne, ce s-a întâmplat?! Zici că a trecut acceleratul. Scenariul, povestea, totul pe o performanța fizică absolut de neînțeles pentru mine…”, a spus și Florin Călinescu.

Arts of Robots, modestie imensă, deși a primit Golden Buzz

La rândul lui, Smiley și-a exprimat aprecierea pentru numărul de dans pe care l-a prezentat grupul Arts of Robots. Cântărețul a fost impresionat și de faptul că cei patru băieți au avut emoții în fața verdictului juriului, cu toate că au făcut spectacol. ”Voi realizați cât de buni sunteți, nu?”, i-a întrebat el. ”Sperăm! Muncim mult pentru asta. Sacrificăm multe lucruri”, a spus unul dintre ei.

”Băieți, sunteți fantastici! Eu n-am văzut în viața mea un asemenea performance, la nivelul acesta de figuri de dans, de punere în scenă, de exactitatea mișcărilor. Sunt șocat de-a dreptul”, a spus Smiley, care a dat Goden Buzz în locul lui Andi Moisescu. ”Mulțumesc, Smiley, că mi-ai auzit și gândurile, nu numai vorba!”, a spus cel de-al patrulea jurat ”de drept” de la ”Românii au talent”, de acasă.

Urmăriți Impact.ro și pe